Μπερδέματα του παρελθόντως...
Χώρισα μετά από 3μιση χρόνια σχέση το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα με χώρισε εκείνη. Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο. Ισχυριζόταν πως απλώς πέρασε. Ποτέ δεν έμαθα τι συνέβει όσο και αν το προσπάθησα. Μετά από αρκετό καιρό που ήμουν χάλια αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι άλλο με μια κοπέλα και η αλήθεια είναι πως έχω βρει έναν κώδικα επικοινωνίας που μου αρέσει. Μέχρι τη στιγμή που ξαναχτύπησε η πρώην και ανακατώθηκαν όλα. Στην αρχή μου έστελνε να βγούμε και έτσι αναγκάστικα να της πω ότι έχω προχωρίσει. Βρεθήκαμε και μου είπε πως έχει μετανιώσει και πως θέλει να είμαστε μαζί ξανά και πως δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι είχαμε και να συνεχίσει. Από εκείνη τη στηγμή μου έχει στείλει διάφορα μυνήματα που μου λέει πως ότι και να κάνει θέλει να είμαστε μαζί και πως είναι διατεθημένη να περιμένει όσο χρειαστεί.
Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ μπερδεμένος στο μυαλό μου. Κυρίως γιατί μου έρχονται αναμνήσεις που δεν με αφήνουν να χαρώ αυτό που έχω τώρα. Ίσως γιατί ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν απότομος και δεν μου δώθηκε χρόνος να το κατανοήσω... Μου αρέσει η τωρινή μου σχέση. Είναι ωραία σε όλους τους τομείς. Αλλά για την πρώην μου νιώθω διάφορα δυνατά πράγματα που με βασανίζουν. Άσχημη φάση..