Originally Posted by
katerina-e-x
καλημερα Cc
στην ιδιωτικη ψυχολογο πηγα εκτακτα γιατι εβλεπα οτι ενω δεν νιωθω καλα εδω και καιρο,η κρατικη δεν ενδιαφεροταν για τα συμπτωματα μου.επικεντρωνομασταν στα προβληματα,ενω της ελεγα οτι δεν λειτουργω καθολου παλι(στα καθημερινα τα απλα του σπιτιου ή και στην ψυχαγωγια μου),διαταραχες στον υπνο και στην ορεξη (περασματα ανρεξιας-βουλιμιας),διακοπη καθε κοινωνικοτητας κι επικοινωνιας,ταχυπαλμιες,ν ευρικοτητα,πανικος σε χαζες περιπτωσεις (πχ σ.μαρκετ να παραταω το καροτσι στο ταμειο μετα απο αγωνα 2 ωρων να παρω τα απαραιτητα μου),φοβιες,κοπωση για το τπτ,μπλοκαρισμα στις σκεψεις,μεγαλο προβλημα μνημης και συγκεντρωσης,ηρεμια με εκρηξεις θυμου,εντονη επιθυμια φυγης,διακοπης εργασιας (της μοναδικης δραστηριοτητας μου) φυσικα και ενοχες για ΟΛΑ οσα συμβαινουν... (κι αλλα συμπτωματα που συχνα ξεχνω εκεινη την ωρα)...
εχω και σκεψεις θανατου που δεν τις ειχα αναφερει γιατι φοβομουν μην με στειλει σουμπιτη μεσα!
ευτυχως ομως ειναι μονο σκεψεις...δεν σχεδιαζω κατι αλλα φοβαμαι μηπως σε μια αδυναμη,κακη μου στιγμη...δεν καταφερω να το ελενξω.(ειχα στο παλιο παρελθον μου αποπειρες αυτοκτονιας και αυτοκαταστροφικες ενεργειες)
μονο τωρα τελευταια στους 2 ψυχιατρους το παραδεχτηκα κι εδω...
στην ιδιωτικη σταματησα,γιατι επεσαν αυτα τα οποια εχουν ηδη κοστισει και με εβγαλαν αουτ οικονομικα.
εκει δεν πληρωνω τπτ κι αφου μενω χωρις δουλεια θα ειναι μεγαλη βοηθεια.
αν με επιβεβαιωσουν για το ειδος καταθλιψης μου (παλι θα εχω θεμα αρνησης ως προς την παθηση)αλλα ναι θα λαβω την αγωγη οπως εκανα και με τις χημειοθεραπειες ως το ΤΕΛΟΣ. (εστω με το να ζοριζω τον εαυτο μου)
και στην προηγουμενη καταθλιψη μου ειχα αρνηση παθησης,αλλα τα πηρα τα φαρμακα (ζοριζοντας παλι τον εαυτο μου) και βελτιωθηκα.τοτε ομως δεν ηταν ολα αυτα τα συμπτωματα και ουτε ηταν τοσο ισχυρα.