Originally Posted by
fleur*
Απ τη προηγουμενη εβδομαδα καθομαι στους δικους μου ...πολυ καλη διαθεση, καφεδες , ταινιουλες, επικοινωνια, νυχια ,μαλλια, αγορες, επισκεψεις...φουλ μερες..παρασκευη και σαββατο τα γα@@σα ολα ομως...βγηκα και ηπια ηπια ηπια...το σαββατο βγηκα με τον αντρα μου και εγινα τελειως λιωμα ..χορευα σα τρελλη , μιλαγα ,γελαγα ,αγκαλιαζα ολο το μαγαζι...την επεφτα στον αντρα μου, του τριβομουν,τον φιλαγα και μολις πηγα να το ξεβρακωσω αποφασισε να με βγαλει εξω και να φυγουμε..(γιατι με αφησε να ξεφτιλιστώ ετσι??? γιατι με αφησε να πιω???
γιατι δε με μαζευε νωριτερα? -ο ιδιος λεει δε μαζευομουν και ημουν πολυ επιθετικη ..γιατι) φωναζα οτι ειμαστε ερωτευμενοι και θα παμε να κανουμε τρελλο σεξ!! (ντρεπομαι) Οσο ημασταν στο αμαξι ..θα σου κανω..θα σου ρανω...παπαριες!!! Μολις μπηκα σπιτι αρχισα να κλαιω με λιγμους και να κοπανιεμαι...κλαμα ..κλαμα..εσπασα μια κορνιζα και φωναζοντας οτι ειμαι δυστυχισμενη προσπαουσα να κοψω τα χερια μου...εκει πλακωθηκαμε με τον αντρα μου και τελικα κοπηκε αυτος...μετα εκλαιγα και για αυτον και για μενα....ολα σκατα..ειμαι 2 μερες που δε ξερω τι μου γινεται...ο αντρας μου με ρωταει γιατι ειμαι δυστυχισμενη..και να του εξηγησω τη συμπεριφορα μου..δεν εχω να του εξηγησω τιποτα..ουτε στον ευατο μου δεν εχω να πω κατι..δε ξερω ουτε ποια ειμαι ουτε που παω ουτε γιατι τον σερνω κονταα μου στη κολοζωη μου...δε ξερω απο που να το πιασω παλι...ρομπα εγινα ..και ειμαι 30 χρονων..που θα παει...ντρεπομαι για τα χαλια μου...αυτα απο μενα ..ειχα ξεσηκωσει ολες τις φιλες μου με τα τηλεφωνα και τωρα ουτε ουτε που τους απανταω τι να πω τα χαλια μου..