Originally Posted by
Richard
Καλησπέρα.
Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, οπότε γράφτηκα εδώ, σκεπτόμενος πως θα βοηθηθώ.
Ειμαι 21, χώρισα πριν λίγες μέρες, και απο τότε δε βρίσκω κανένα νόημα για τη ζωή. Δεν ειναι ο χωρισμός μονο
ειναι πολλα μαζι, αλλα τωρα τελευταια η κατασταση δε παλευεται. Δε θα μιλησω για τον χωρισμο για ευνοητους
λογους, αλλα πιστευω πως αυτο που φταιει ειναι πως κατηγορω εμενα που χωρισα. Ειχα προβληματα οικογενιακα κυριως και αυτο εβγαινε στις σχεσεις που ειχα με τους γυρω μου. Βρισκομαι σε μια μονιμη κατασταση αδυναμιας χειρισμου του ιδιου μου του εαυτου. Εχω ξεσπασματα. Δηλαδη εκει που μπορει να ειμαι ηρεμος, καποιος θα μου κατι και θα με τσιτωσει. Αυτο γινεται επειδη πιστευω πως λαμβανω οτιδηποτε κακο μου λενε ως επιθεση προς το προσωπο μου. Η κοπελα που χωρισαμε δε μου μιλαει αν και ειπε πως καποια στιγμη θα
επικοινωνησει, ασχετα αν εγω δε το πιστευω, και η αυτοπεποιθηση μου καθως και η αυτοεκτιμηση μου εχουν πιασει πατο. Νιωθω πολυ μονος και ειναι στιγμες που δε τη παλευω. Γνωριζω καιρο πως εχω καταθλιψη αλλα πιστευα πως σιγα σιγα υποχωρουσε. Μαλλον εκανα λαθος. Χθες πηγα σε ψυχολογο και αυτο που συμπερανα ειναι πως λογω των συνθηκων που μεγαλωσα μου λειπει η ασφαλεια και αυτη τη βρισκω στις σχεσεις μου.
Περιμενω ακομα την κοπελα να επικοινωνησει εφοσον υποστηριζε πως με αγαπαει και θα το φτιαξουμε, αλλα απο την αλλη δε μ'αρεσει να παραθετω τις ελπιδες μιας καλυτερης ζωης σε εναν ανθρωπο. Στο τελος αντιλαμβανομαι οτι δε μπορω να στηριχθω στον ιδιο μου τον εαυτο. Χαλιεμαι καθε μερα. Η ψυχολογια μου αλλάζει μεσα σε δευτερολεπτα. Τη μια λεω "δε γαμιεται", την αλλη σκεφτομαι, "οχι εσυ φταις, πρεπει να το διορθωσεις", παρολο που εκεινη με εχει περιθωριοποιησει. Ειμαι σε αδιεξοδο. Δεν ηθελα να τη στεναχωρησω ουτε να την απομακρυνω αν και φαινεται πως μακροπροθεσμα αυτο εκανα χωρις να το καταλαβω. Εχω να νιωσω ευτυχισμενος (ουσιαστικα ευτυχισμενος), χρονια, αλλα οταν ημουν μαζι της ημουν γεματος. Ηθελα αυτο που ειχα και το εδειχνα. Δεν ειμαι τοσο κακος οσο ακουγομαι, αλλα μερικες φορες μαλλον δε παλευομαι. Δε περιμενω καποια απαντηση απλα ηθελα να μιλησω καπου, και εδω φαινεται πως λιγο πολυ ειμαστε ολοι προβληματικοι. Ευχαριστω