Originally Posted by
δελφίνι
Το μέλος Κύκνος μου έχει κολλήσει την ταμπέλα της ανήθικης! Σε κάθε θέμα μου επιτίθεται και με αποκαλεί με αυτόν τον όρο! Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο ούτε και τα δικά μου άτομα με θεωρούν. Μάλλον αναφέρεται στο ότι πριν 20 χρόνια με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου κλπ. Της εξηγώ ότι ήτανε μια μεμονωμένη πράξη του παρελθόντος και ότι κανένας δεν χαρακτηρίζεται από μια και μόνο πράξη αλλά δεν λέει να το καταλάβει. Με έχει κουράσει η στάση της και με στενοχωρεί που με φέρεται έτσι! Αν ήμουνα λίγο πιο ευαίσθητη και ίσως παλιότερα που ήμουνα και πιο μικρή να το έπαιρνα πολύ πιο κατάκαρδα και ..... να αυτοκτονούσα κιόλας με αυτόν τον επαχθή τρόπο. Τότε που συνέβη αυτό ήμουνα 20 χρονών και ήμουνα πολύ μικρή και ανώριμη. Αν είναι δυνατόν να το πληρώνω ακόμη! Εσείς τι λέτε ποια είναι η άποψή σας; Και θα παρακαλούσα την διαχείριση να την νουθετήσει και να μην μου κολλάει αυτήν την ταμπέλα!
Δεν είναι σωστό χωρίς να ξέρεις τον άλλον στην προσωπική του ζωή να τον αποκαλείς με όρους που δεν του ταιριάζουνε!