Originally Posted by
user1234
χαιρεται,ειμαι 23 ετων και το προβληματα με την οικογενεια μου με εχουν φτασει σε σημειο να μην θελω να ζησω αλλο..Η οικογενεια μου αποτελειται απο 2 αδερφια κ την μητερα μου,δυστυχως δν εχω πατερα αλλα θα ηθελα να ειχα, να μεγαλωνα μαζι του,πιστευω πως θα ηταν μια καλη εμπειρια..το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε ενα σπιτι με τοσους ανθρωπους που δεν εχω καθολου προσωπικο χωρο, πρεπει να μοιραζομαι τα παντα και παρολο που ειμαι με τοσα ατομα τους νιωθω ξενους και δεν τους θελω κοντα μου μετα απο ολα αυτα που εχω ζησει μαζι τους..Η αδερφη μου σπουδαζει πατρα οποτε ολος ο μισθος της μανας μου κ το ενδιαφερων της να ειναι μονο σε αυτην εγω εχω σχεδον τελειωσει με τις σπουδες μου τωρα κανω την πτυχιακη μου.Ο αδερφος μου δεν κανει τιποτα ειναι 22 χρονων κ δεν κανει τιποτα παρολο που ξερει την οικονομικη κατασταση που επικρατει μεσα στην οικογενεια,οποτε καποιες φορες που θα δουλεψω εγω να ερχεται να μου περνει τα λεφτα μου που με τοσο κοπο εβγαλα και να ψαχνει συνεχεια τα πραγματα μου...Οποτε εχω μια διαμαχη με καποιον απο την οικογενεια ερχονται ολοι κ διαλεγουν στρατοπεδο και φωναζουν...απλα δεν την αντεχω αλλο αυτη την κατασταση απο μικρη που θυμαμαι τον εαυτο μ το μονο που θελω ειναι να φυγω μακρια τους κ να μην τους ξανα δω ποτε ξανα,το μονο που θελω ειναι να εξαφανιστουν απο την ζωη μ.Θεωρω πως η λυση στο προβλημαμα ειναι να παρατησω την σχολη να βρω μια δουλεια κ να παω να μεινω μονη μ αλλα δεν θελω να αφησω την σχολη μ εχω κανει τοσο κοπο να τα καταφερω μονη μ...