χρειάζομαι επειγόντως τη συμβουλή σας!
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη..Χριστός Ανέστη.. Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να ξανά γράψω για κάτι που με απασχολεί και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για θέμα υγείας..ευτυχως..
Λοιπόν.. Είμαι 25 χρονών και είμαι παντρεμένη εδώ και 1 μισή χρόνο με έναν καταπληκτικό άνθρωπο.. Πρόσφατα αποκτήσαμε και το πρώτο μας παιδάκι και πετάω στα σύννεφα.. Το θέμα μου όμως είναι το εξής.. Έσω και 2 χρόνια κάνω παρέα με μια συμφοιτήτρια από το μεταπτυχιακό που έκανα.. Ταιριάξαμε πολύ με τη συγκεκριμένη κοπέλα και γίναμε κολλητές.. αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι.. Την εμπιστεύομαι σε μεγάλο βαθμό και της άνοιξα το σπίτι μου από την πρώτη στιγμή.. Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι ο άντρας μου θέλει συνέχεια να την καλεί σπίτι μας για καφέ.. Οι και εμένα με βολεύει γιατί κάνουμε όντως πολύ καλή παρέα.. Αλλά δείχνει να την συμπαθεί ιδιαίτερα.. Αυτή είχε μια μακροχρόνια σχέση και μόλις προχθές χώρισε για δικούς της λόγους.. Και ο άντρας μου την επικροτουσε λέγοντας της ότι δεν ταίριαζε με τον φίλο της κλπ κλπ.. Έχω πάρει και κάποια κιλά από την εγκυμοσύνη και θεωρω ότι δεν του είμαι και ιδιαίτερα επιθυμητή.. Προσπαθώ όμως να τα χάσω.. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αρχίζω να πιστεύω ότι χάνει το ενδιαφέρον του για μένα και αρχιζει να κοιτάζει τη φίλη μου.. Νιώθω απαίσια και μόνο στην ιδέα αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.. Έχω γίνει ιδιαίτερα ψυχρή μαζί του πλέον και με ρωτάει συνέχεια τι έχω και αν με πειράζει κατι.. Του απαντάω αρνητικά φυσικά γιατί δε θέλω σε καμιά περίπτωση να νομίζει ότι ζηλεύω και να το πάρει πάνω του.. Πάνε 2 μήνες από τότε που γέννησα και η ψυχολογία μου είναι χάλια.. Νομίζω ότι δε με θέλει όπως κάποτε. .σας παρακαλώ να με συμβουλευσετε.. Να το παίξω χαλαρή και ήρεμη και να μη δίνω σημασία? Να τον σκοτώσω?! :) σημειωτέον.. Η φίλη μου δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.. Δεν της κρατάω κακία..