Originally Posted by
aliki21
Καλησπερα σε όλους και συχαρητηρια για το forum. Εγω λοιπον ειμαι 25 ετων και φοιτητρια(ακομα).. Εδω κ 1,5 χρονο απο τοτε που μας ληστεψαν και μειναμε αφραγκοι εγω κ η μητερα μου που ζουμε μαζι, νοιωθω τεραστια ανασφαλεια για ολα. Και κυριως για ιατρικα θεματα, τα οποια συνδυάστηκαν και με δυο παιδια απο το σχολειο μου που πέθαναν απο παρα πολυ σπανια πράγματα και οι δυο εκειμη την εποχη. Απο τοτε με το παραμικρό που συνέβαινε, ενοιωθα οτι εχω τα χειροτερα.. ΣΚΠ, als, ογκο στο κεφαλι, ογκο στην σπονδυλική κλπ Γενικα το οτι δεν εχουμε χρηματα και ζουμε με τα βασικά με εχει εξουθενωσει ψυχολογικα. Ενοιωθα οτι ειχα καταθλιψη.. Παρατησα τη σχολη.. Και να μαι σημερα που εχω δυο πολυ τρομακτικα συμπτωματα στο στήθος μου. Κοκκινιλα εδω και 9 μηνες που δε φευγει και αυξανεται και κανενας γιατρός δε ξερει τι ειναι.. Και δυο εισολκες(βαθουλωματα) στον αλλο μαστο. Το δευτερο ειναι απο τα πιο κλασσικα σημάδια καρκινου του μαστου για το οποίο δε βρηκα καμια αλλη ανακουφιστικη εξηγηση. Θα περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα για εναν υπερηχο και μεχρι τοτε θα τρελαθω απο το αγχος.. Ηδη σκέφτομαι πόσο αδικο είναι που ειμαι τοσο μικρη ακομα και δεν εχω κανει καν παιδια και εχω τρομοκρατηθει πληρως.. Ηθελα να τα πω σε καποιον διοτι χρηματα για ψυχολογο δεν παιζουν.. Εκτιμώ τον οποιοδηποτε που θα κατσει να διαβασει αυτα που εγραψα..και καλη τυχη σε ολους..