Originally Posted by
Constantly curious
ΙΔΨ, ως προς την εμμονική επαναληψη ιδεων παιζει να ειχα και εγω. Δεν μου ειχε πει ξεκαθαρα κανεις εισαι αυτο, γιατι ξεκινησα με διαταραχη αγχους, περασα σε καταθλιψη και ολα αυτα τα μαγικα υπεροχα ... ενα τρενακι τρομου ψυχικων διαταραχων χωρις ψυχοθεραπεια.
Η μονη διαφορα που εχω δει ειναι μεσω ισχυρης θελησης, ψυχοθεραπειας και σωστης αγωγης. Χρονια βασανιζομαι αλλά αυτη τη χρονιά εφτασε ο κομπος στο χτενι που λενε και βαζω πεισμα το τοπιο να αλλάζει.
Μπορει να μην ηταν καταλληλος ψυχοθεραπευτης ή να μην ησουν σε φαση ακομη για την σοβαρη αναληψη ευθυνης του νου σου. Ναι. " Ειμαι ο Αρχιτεκτονας και ο Δημιουργος των σκεψεων μου" καπου το ειχα πετυχει και οταν ξεκιναγε το μοτερ επαναλαμβανα αυτο.
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο, οχι βεβαια, ουτε ειναι γελοιο, ουτε κανω διαγνωση, απλα σου λεω απο την εμπειρια μου οτι καπως καταφερα να βαλω σε ελεγχο σκεψεις αρνητικες και επιμονες.
Καταστροφολογικες, προσωπικες, κοντινων ατομων, θανατου, πονου, αναμνησεις πονου και θλιψης... μια ταινια σε επαναληψη.