Να συγκατοικησω μαζι του;
Καλησπέρα παιδιά..
Ειμαι 19 χρονων και στο δευτερο ετος της σχολης μου..ανοιξα το συγκεκριμένο θεμα για να μου πειτε την γνωμη σας πανω σε ενα θεμα..με το αγορι μου ειμαστε μαζι εδω και 2 χρονια... Εχουμε την αποσταση αναμεσα μας καθως εγω σπουδαζω σε αλλη πολη (4-5 ωρες με το αμαξι) ..θελουμε πολυ και οι 2 να συγκατοικησουμε στην πολη οπου σπουδαζω μεχρι να τελειωσω τις σπουδες μου...το προβλημα ομως ειναι το τι θα πουν οι γονεις μου και ειδικα ο πατερας μου..και οι δυο μου γονεις εχουν κλειστη αντιληψη , οταν τους ειχα πρωτοπει για τη σχεση μου μου ελεγαν να χωρισω κτλ αλλα ειδαν οτι δεν τους ακουσα και σταματησαν να μου το λενε..μια φορα που ρωτησα τη μανα μου τι γνωμη εχει για τη συγκατοικηση μου απαντησε " εμενα δεν μου φαινεται σωστο να μενεις με καποιον που μπορει αργοτερα να χωρισετε". Φοβαμαι οτι αν τους πω για συγκατοικηση οτι θα υπαρξει προβλημα και θα γινει μεγαλος καβγας με αποτελεσμα να μην μπορω να ανταποκριθω στη σχολη μου..το αγορι μου μου λεει να ερθει να μεινει μαζι μου για 1-1.5 χρονο χωρις να το μαθουν μεχρι να κανουμε κατι πιο επισημο και μετα να μην εχουν να πουν τιποτα.. Εννοειται οτι θα ψαξει για δουλεια και οτι ολα στο σπιτι θα ειναι μισα μισα ...εσεις συμφωνειτε με την αποψη του να συγκατοικησουμε για καποιο καιρο χωρις να το ξερουν οι γονεις μου μεχρι να το παμε καπως πιο επισημα; επισης μενω σε μεγαλη πολη που ευννοει την ανωνυμια και οι γονεις μου μενουν κι αυτοι μακρια απο εμενα (3-4 ωρες με το αμαξι)