Originally Posted by
Macgyver
Θανκς Νικ για το ενδιαφερον ............... αυτα τα χρονια , αρχομενου του 2004 , εμφανιστηκε υπουλα η κτθλψη , το 2005 , εκανα τις τελευταιες βολτες με τις μοτο μου , εκτοτε , εχουν ' κολλησει ' και οι 3 , στα 2.500 χλμ , και ταυτοκινητο μου , μοντελλο 2002 , καλο πραμα , εχει 39.000 χλμ , το σκουτερ 13.000 , οποτε αντιλαμβανεσαι το μεγεθος της κλεισουρας , δεν κινουμαι με ΜΜΜ .........το 05-10 ,ηταν εποχη αλκοολ , κρασι , 400 λιτρα/χρονο , διεκοπη το 10 ........... το 11-12-13-1/2 του 14 , ηταν η κολαση , δεν σηκωνωμουν καν απο κρεβατι , και για ψωνια με τα χιλια ζορια , γυμναστικη εκανα καπως , επειδη εχω τα συμπραγκαλα εδω μεσα ....... τελος 14 ενεφανισθη η κοπελα , η μικρη , και εκτοτε εχω μια σταθερη ανιουσα πορεια , ανευ κοπελας ............. εχειπερασει αρκετα η κτθλψη , αλλα εχω ' ιδρυματοποιηθει ' , οπως οι φυλακισμενοι , δυσκολευομαι να βγω , ενω δεν ειμαι κακοδιαθετος , θελει ζορισμα το πραμα , το γνωριζω , αλλα ειμαι υπερ το δεον χαλαρος , κουλ , δεν εχω και υποχρεωσεις γενικως , δεν περναει ευκολα η μερα , εφευρισκω δουλειες , και σπευδω να τις εκπληρωσω ..................... ημουν πολυ δραστηριος , σε ολα τα επιπεδα , καλα λενε οτι η κτθλψη ' χτυπαει ' τους πιο δραστηριους ανθρωπους ................. τωρα αν κανω καλα που ειμαι δυσκολος στις γυναικες , θα δειξει , αν και δεν μπορω να κανω αλλιως , παντα ημουν ...........