Συζητούσα με έναν φίλο μου πρόσφατα,κάτι πολύ περίεργο:
Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα?
Εγώ απάντησα τον βιασμό,και μπορώ να το δικαιολογήσω.....
Εσείς τι πιστεύετε?
Είναι λίγο βαρύ και περίεργο θέμα,συγχωρήστε με......
Printable View
Συζητούσα με έναν φίλο μου πρόσφατα,κάτι πολύ περίεργο:
Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα?
Εγώ απάντησα τον βιασμό,και μπορώ να το δικαιολογήσω.....
Εσείς τι πιστεύετε?
Είναι λίγο βαρύ και περίεργο θέμα,συγχωρήστε με......
Πρεπει να σου απαντησουν γυναικες , Γουαι , αφου αναφερεσαι σε γυναικα ....... εγω που να ξερω .......
Μπα , εγω φταιω που πεταγομαι σαν π@ρδη , σε ασχετο θεμα .............
Νομίζω πως η κακοποίηση πάσης φύσεως που οδηγεί τόσο σε σωματικό τραυματισμό με μόνιμες συνέπειες πχ κινητικά/ εγκεφαλικά προβλήματα, όσο και σε ψυχολογικό τραυματισμό, είναι ό,τι χειρότερο για τον κάθε άνθρωπο.
Μιλάμε για ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ που μπορεί να συμβούν έτσι? Ο βιασμός φυσικά είναι φρικιαστικός και μέσα στο τοπ5.
Εγω νομιζω οτι ειναι να βρισκεται στην εκκλησια , με το νυφικο , ετοιμη να παντρευτει τον εκλεκτο της καρδιας της , και οταν ρωτησει ο παπας τον αντρα αν δεχεσαι αυτην την γυναικα για συζυγο σου , ναλλαξει γνωμη , και να πει οχι ...........
Ήθελα να αναλύσω λίγο την θέση μου.Εξηγούμαι:
Θεωρώ τον βιασμό ως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε γυναίκα,καθώς της επιβάλλεται αδίκως από έναν άντρα-κτήνος,και ουσιαστικά της διαλύει την ζωή,καθώς θα το κουβαλάει ως νοσηρή ανάμνηση.
Και περιλαμβάνει σωματικό,αλλά και ψυχικό πόνο.
Και μπορεί τα σημάδια να φύγουν αργά ή γρήγορα,αλλά το ψυχικό τραύμα μένει.Και την καταδιώκει.......Ίσως και για όλη τη ζωή της.
Συγνώμη τι μπούρδα θέμα είναι αυτό; Ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα είναι και ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε εναν άντρα.
Στα τοπ πέντε να πεθάνει, να βασανιστεί/τραυματιστει/παραβιαστεί ψυχικά και σωματικα, να βιαστεί, να προδωθεί κλπ. Που κολλαει το αντρας-γυναικα;
Οι άντρες δεν πεθαίνουν/βασανίζονται/δε μπορούν να βιαστουν; Χα...αν σκέφτεσαι το τελευταίο σκεψου ξανά. Απλά άλλαξε μεριά.
Σιγά το φιλοσοφικό ζητημα του αιωνα που ανοιξατε.
δηλαδη απο αυτο το τοπ 5 δεν εχετε κανει κανενα εσεις; τραυματισμο; προδοσια; σωματικη ψυχολογικη κακοποιηση;