Τελικά όσοι με διαβάζετε πιστεύετε ότι είμαι έξυπνο άτομο ή όχι;
(Συγνώμη για την ερώτηση αλλά έχω και εγώ τις ανασφάλειές μου.)
Τελικά όσοι με διαβάζετε πιστεύετε ότι είμαι έξυπνο άτομο ή όχι;
(Συγνώμη για την ερώτηση αλλά έχω και εγώ τις ανασφάλειές μου.)
Ρε συ Ολγα , ειναι ερωτησεις αυτες που κανεις ? σημασια εχει εσυ η ιδια τι πιστευεις , οχι τι πιστευουν οι ' αλλοι ' ............. εξυπνη εισαι , αλλα τι να την κανεις την εξυπναδα , αμα εχεις ' κολληματα ' λογιων - λογιων .............πχ. αισθανεσαι ανικανη για εργασια και εχεις κολλησει με το θεμα ' γαμος ' ...................παντα καλοπροαιρετα γραφω , εννοειται .......
απο μενα ταιμπησες ενα οχι δεσποσυνη ολγα
εφοσον εισαι μια χαρα γιατι κανεις δημοσκοπηση; μηπως για να τραβηξεις την προσοχη μας;
Προς το παρόν όμως οι περισσότεροι λέτε όχι και γιατί θα ήθελα να το αιτιολογήσετε.
Διοτι κατ εμε , δεν βλεπω να χανεις καπου νοητικα , δινεις εξυπνες απαντησεις , αλλα αυτα τα κολληματα , οπως πχ. μετραει η γνωμη της μαμας μου , η κι αλλα , δειχνουν ελλειψη αυτοεκτιμησης , απλα , οχι χαζομαρα ....... α , σορυ , τωρα ειδα οτι υπερτερουν τα οχι , δεν ξερω , ισως προκαλεις με το να ρωτας αν εισαι εξυπνη , αν κι εγω πιστευω το αντιθετο για σενα , αλλα δεν σε ξερουν ολα τα μελη οπως οι παλιοι , βλεπουν καποια ασχετη , να ρωταει αν ειναι εξυπνη η οχι ................... μην λαμβανεις υπ οψιν κανεναν ........
Σε ευχαριστώ Μαγκάιβερ.
Αυτό είναι το παλιό καλό Δελφίνι που λατρέψαμε!!
Χωρίς Poll τι είναι η ζωή???Δώσεεεεεεεεε!!!!
4-6 έως τώρα το αποτέλεσμα!Πάμε για μεγάλο Derby!!!Ούτε το Brexit-Bremain τέτοιο ενδιαφέρον!!!
η ευφυια είναι πλεον μετρησιμο μέγεθος.. το μονο που εχεις να κανεις είναι να κανεις τα διαφορα τεστ που υπαρχουν για όλα τα ειδη νοημοσύνης... και αφου σε ενδιαφερει η εξυπναδα κυριως το εξυπνάδας.. αν εχεις IQ πανω από 120 θεωρείσαι τον εαυτο σου εξυπνη