Μεγάλο πρόβλημα με οικογένεια-ερωτικές σχέσεις
Καλησπέρα σε όλους!Πριν περάσω στο ψητό,θα ήθελα να κάνω μια μικρή εισαγωγή που είναι αναγκαία.
Είμαι 24 και πριν 4 χρόνια διαγνώστηκα με επιληψία και άρχισα φαρμακευτική αγωγή,πάντα με ιατρική καθοδήγηση.Η δοσολογία μεγάλη,μου άλλαξε τον τρόπο ζωής.Από εκεί που ήμουν εξωστρεφές άτομο και έκανα πολλές δραστηριότητες,κατέληξα να παραιτηθώ απ'τη δουλειά,να σταματήσω τις δραστηριότητες και τη σχολή,αφού κατέληξα να κοιμάμαι 12 ώρες τη μέρα το λιγότερο.Εκτός αυτού,υπάρχουν ζαλάδες,πονοκέφαλοι,έντονη σωματική κόπωση,όλα παρενέργειες των φαρμάκων.
Άνα περιόδους ένιωθα καλύτερα και δούλευα λίγες ώρες,κάνοντας και δραστηριότητες στο βαθμό που ήταν δυνατόν.Πριν 3 μήνες χώρισα από μια σχέση 2 χρόνων με πολύ άσχημο τρόπο.Υπήρχε σημαντική απόσταση (μισή μέρα ταξίδι),και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθω οικονομικά και σε επίπεδο σωματικής δύναμης,μιας και έκανα 3 μέρες να συνέλθω μετά απο κάθε ταξίδι.Παρ'ολα αυτά,έκανα κατάθεση ψυχής για να πάνε όλα καλά απ'την αρχή της σχέσης μέχρι και την ύστατη στιγμή.Στο τέλος,όμως,δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση απ'την πλευρά της.Να τονίσω ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρχεται στο μέρος μου μιας και είναι ανήλικη και δεν της το επέτρεπαν οι γονείς της.Άρα όλο το βάρος των συναντήσεων -και γενικότερα της επιβίωσης της σχέσης-έπεσε πάνω μου.
Πριν απ'τον χωρισμό (εξαιτίας μεγάλων τσακωμών) και μέχρι τώρα βλέπω εφιάλτες καθημερινά και νιώθω ένα μεγάλο βάρος να με καταπλακώνει.Η λέξη χαμόγελο πλέον άγνωστη.Αυτό επιδεινώθηκε πριν 1 μήνα,όταν ήθελα να πάω να δω την πρώην μου για τα γενέθλιά της,όπου και οι γονείς μου με απείλησαν πως αν προέβαινα σε κάτι τέτοιο,δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να επιστρέψω σπίτι.Χρησιμοποιώ τη λέξη "απείλησαν",διότι δεν είμαι σε θέση να είμαι τελείως ανεξάρτητος λόγω της κατάστασης,γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά.Από τότε έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις μου μαζί τους,αν και μου μιλάνε σαν να μην συνέβει τίποτα.Η δικαιολογία για την πράξη τους είναι ότι φοβόντουσαν μήπως πάθω κάτι ή μου κάνει κάτι το συγγενικό της περιβάλλον λόγω της ηλικίας της και μιας και μένει σε ένα πολύ μικρό μέρος.
Επιπλέον,όσες προσπάθειες έχω κάνει για να βρω κοπέλα έχουν πέσει στο κενό.Είμαι αρκετά εμφανίσιμος,φέρομαι με τον ίδιο τρόπο όπως και παλιότερα,που δεν υπήρχε ανάλογο θέμα.Η αυτοπεποίθηση στο ναδίρ και φοβάμαι ότι θα είμαι για πάντα μόνος,μιας και με ενδιαφέρει μόνο η προοπτική μιας σοβαρής σχέσης.Το πάλεψα όσο μπορούσα μιας και είμαι χαρούμενο άτομο και δεν μ'άρέσει να παραιτούμαι,όμως βλέπω ότι η κατάσταση χειροτερεύει επικίνδυνα.Τι θα κάνατε στη θέση μου;Μια ποιοτική και ευχάριστη σχέση είναι το μόνο γεγονός που μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!