ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΦΟΒΙΕΣ
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω γράψει και άλλες φορές στο παρελθόν και πραγματικά η υποστήριξη που μου δώσατε αρκετοί από εδώ δεν συγκρίνεται.Θελω προτού μιλήσω για το πρόβλημα μου να σας ευχαριστήσω για την συμπαράστασή σας μέχρι τώρα και να σας προτρέψω μελλοντικά και όλους μας γενικά να μην αποθαρρυνόμαστε να δίνουμε έναν καλό λόγο σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη γιατί η βοήθεια που του παρέχουμε είναι τεράστια ακόμα και αν ο ίδιος εκείνη την στιγμή δεν το καταλαβαίνει.Στο πρόβλημα μου τώρα,ταλαιπωρούμε τον τελευταίο μήνα από μια δυνατή φοβία αυτή τη φορά με την θρησκεία.Αρχικά ειχε παρουσιαστεί ως εσωτερική διαταγή από το θεό να κλειστώ σε μοναστήρι,μετά τύψεις οτι θα με τιμωρήσει ο θεός κλπ κλπ...τις οποίες όμως μετά από προσπάθεια,καλή διατροφή,αποφυγή αγχωγόνων περιστατικών και μπόλικη λογική κατάφερα να ξεπεράσω.Ωστόσο έφαγα κάποια δυνατά χτυπήματα ζωής(επαγγελματικά,με την κοπέλα μου καθώς και κάποια εξωτερικά ερεθίσματα) τα οποία μου επανέφεραν την φοβία αυτή τη φορά πιο σύνθετη.Επαναλαμβάνεται συνεχώς από μέσα μου η λέξη Άγιος,μου έρχεται συνεχώς πάλι η ιδέα οτι με τιμωρεί ο θεός ή οτι μου στέλνει κάποιο μήνυμα κλπ κλπ...επιπλέον παράλληλα μου πετάγεται η φοβία για κάποια πολύ σοβαρή ψυχική διαταραχή όπως πχ σχιζοφρένεια κλπ...δεν είμαι τρελός ρε παιδιά!Αν ήμουν,λογικά δεν θα τα έγραφα αυτά εδώ,δεν θα αναγνώριζα και δεν θα προσπαθούσα να τα απωθήσω με την λογική σωστά?Ξέρω οτι κάποτε και πάλι θα βγω από πάνω,το δουλεύω ήδη απλώς θέλω όποιος έχει το κουράγιο και την καλή διάθεση να κάνουμε μια κουβέντα,να μου πει έναν καλό λόγο να μου δώσει λίγο κουράγιο....γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.Και ο άνθρωπος στα δύσκολα φαίνεται!