Φετίχ ποδιών, μήπως έχω πρόβλημα;
Καταρχήν γεια σας. Είμαι 28 ετών. Δεν ξέρω αν το θέμα μου είναι στην σωστή ενότητα ή όχι αλλά ήθελα τις συμβουλές σας. Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά θα το πω. Από μικρός είχα μια τρέλα και μια λατρεία για τα γυναικεία πόδια (συμπεριλαμβάνονται όλα). Αυτό προέκυψε πρώτη φορά στα 16 μου τότε με την πρώτη μου κοπέλα. Ήταν φίλη μου και μετά τα φτιάξαμε (17 αυτή). Απλά έφαγα κόλλημα, φλασιά μου άρεσαν τα πόδια της και την ερωτεύτηκα μετά. Ε από τότε το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μια γυναίκα είναι αυτό. Αυτό είναι και το πρόβλημα και όσο πάει και πιο πολύ και έτσι επιλέγω τη γυναίκα με άλλα κριτήρια από αυτά που πρέπει. Έχω κάνει σχέσεις, είμαι μια χαρά, άλλες λίγο άλλες μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν ήξερα αν πραγματικά ήμουν ερωτευμένος ή όχι. Είναι θέμα για μένα από τη στιγμή που δεν με αφήνει να ερωτευτώ μια κοπέλα. Αυτό με προβληματίζει πολύ. Δεν λέω θα με ελκύσει μια κοπέλα που είναι όμορφη, αλλά το κόλλημα με τα πόδια δεν με αφήνει να σκεφτώ καθαρά. Πολλές φορές μου αρέσει όσο και η σεξουαλική επαφή και πιο πολύ ακόμα.
Έχω κάποιο πρόβλημα θεωρείται κάποια διαταραχή; μήπως να πάω σε κάποιον ειδικό; Η να το αφήσω και όταν έρθει η πραγματικά κατάλληλη (μήπως δεν την έχω βρει ακόμα) θα την ερωτευτώ πραγματικά για αυτό που είναι.