κουραση,δουλεια, στεναχωρια και αλλα..
καλησπερα γραφω συχνα στο forum αυτο οταν για ημερες διαπιστωνω πως νιωθω κατι 'βαρυ' μεσα μου το οποιο με καταθλιβει.. Ειμαι 18 ετων και φετος εδωσα πανελληνιες, δεν τα πηγα πολυ καλα και δεν ξερω εαν περναω πληροφορικη που θελω εστω επαρχια. οχι οτι διαβαζα αλλα εγραψα καπως καλα και περιμενα καλυτερα αποτελεσματα.. πριν 2 περιπου εβδομαδες και λιγο περισσοτερο επιασα δουλεια σε ενα μεγαλο εμπορικο κεντρο σε ενα εστειατοριο το οποιο υπαρχει μεσα σε αυτο, χαρη στην αδερφη μου η οποια δουλευει 3 περιπου χρονια εκει.. δουλευω ως βοηθος σερβιτορου οπου εκει κανουμε τις περισσοτερες δουλειες απο ολους, και αυτο με κουραζει.. περνω λιγα λεφτα την ωρα και εκεινος γενικα δεν πληρωνει τους υπαλληλους του, ακομα χρωσταει του περασμενου μηνα και αυτο με στενωρηθει και με νευριαζει διοτι σκεφτομαι ποτε θα παρω τα λεφτα αυτα για τα οποια εδωσα πονο και κουρασα; ποτε; σε μηνες; ποιος ξερει.. πολλες φορες δουλευω με την αδερφη μαζι, η οποια εχει εναν βαθμο μεγαλυτερο απο εμενα θα ελεγα ως σερβιτορα..εκεινη νευριαζει συχνα και θυμωνει με το παραμικρο.. και οτα γινειται αυτο, τοτε καταλαβαινω πως το υπολοιπο τις δουλειας θα παει ασχημα.. διοτι μου φωναζει και εγω απο την αλλη δεν μπορω να δουλεψω σωστα.. το αλλο προβλημα που εχω χρονια τωρα και με βαρενει, ειναι πως δεν εχω φιλους. για την ακριβεια, υπαρχουν 2-3 ατομα τα οποια οποτε με θελουν κατι και με θυμουνται τοτε στελνουν μηνυμα ετσι απλα για να ζητησουν χαρη. του τυπου εχει προβλημα ο υπολογιστης μου μπορεις να τον φτιαξεις; μου λεει ενας 'φιλος' και εγω δεν λεω ποτε οχι, διοτι ουτε και αυτο θα ηθελα να χαθει, μου αρεσει γενικα να βοηθαω του αλλους, αλλα ως ανταλλαγμα τι περνω; τιποτα.. παραλληλα οταν δεν εχει αυτο το συγκεκριμενο ατομο καποιον για να βγει βολτα περνει εμενα τηλεφωνο να βγουμε, αλλα και εκει δεν λεω οχι.. σε λιγες μερες το παιδι αυτο και ενας αλλος θα πανε διακοπες για 1 εβδομαδα, μου ειπε ο ενας να παω αλλα δυστυχως δεν θα μπορεσω διοτι, δεν εχω αρκετα λεφτα και απο την αλλη δεν θα μου δωσουν αδεια. και αυτο με στεναχωρει διοτι θα ηθελα να παω καπου εστω και 4 ημερες διακοπες.. οταν σκεφτομαι οτι δουλευω την επομενη ημερα τα μουτρα μου πεφτουν κατω.. δεν μπορω, βαριεμαι.. απο την αλλη σπιτι καθομαι στον υπολογιστη για ωρες, και αυτο δεν βοηθαει καθολου.. οτιδηποτε εχετε να μου προτεινεται για να ξεπερασω τα προβληματα μου ειναι δεκτο.