Βοήθεια, είμαι μια ξένη...
Γειά σας. Εϊμαι μια μελλοντική μαμά 24 χρόνων,περιμένω το παιδάκι μου σε 2 μήνες το πολύ. Όμως τους 3 τελευταιους μήνες δεν τους απολαμβάνω καθόλου. Αρχές Γενάρη, βιωσα ένα επεισόδιο αποπροσωποποίησης και απο τότε φοβήθηκα ότι τρελλαίνομαι(είμαι λιγάκι υποχόνδρια!!).Από τότε δεν μπορούσα να πιστέψω τι μου συνέβαινε τώρα που περιμένω και το πρώτο μου παιδάκι ΄και έιμαι και νιόπαντρη. Άρχισα να λέω στον εαυτό μου ότι κάτι έχω ,το πίστεψα, άρχισα να εξετάζω τον εαυτό μου στα πάντα (λόγια,συναισθήματα κτλ) και να πετύχω να έιμαι το ίδιο ευτυχισμένο άτομο που ήμουνπριν μου συμβούν όλα αυτά. Έφτασα τώρα να μην απόδέχομαι καθόλου τον εαυτό μου, νιώθω πολλές φορές πως δεν είμαι εγώ αυτή που βιώνει, σα να έχω χάσει τον εαυτό μου, ψάχνω κάθε μερα να μάθω τι έχω και να το ξεπεράσω.Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου, με τρομάζει. Γενικά η κατάσταση με έχει κουράσει πάρα πολύ. Έχω πάει σε ψυχολόγο και μιλάω και με την ξαδέλφη μου επίσης ψυχολόγο στο τηλέφωνο (μένει σε άλλη πόλη) όμως δεν μπορώ να συνέλθω. Υπάρχει κάποιος που να έχει βιώσει κάτι ανάλογο ή να μπορεί να το εξηγ'ησει γιατί θέλω να απολάυσω τον ερχομό του μωρού μου,που τώρα μου μοιάζει εντελώς ξένο.Ευχαριστώ πάρα πολύ.