Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση
Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω το forum καιρό και είπα να γράψω το θέμα μου γιατί ειλικρινά δεν ξέρω πως να το χειριστώ!
Εδώ κ λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα 4 χρόνια μεγαλύτερη μου, την οποία ερωτεύτηκα κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή! Μέχρι σήμερα έχουμε βγει λίγες φορές έξω συνήθως με παρέα αλλά μιλάμε συχνά μέσω μηνυμάτων, κυρίως για επαγγελματικά θέματα.
Τελικά δεν άντεξα και της αποκάλυψα τα συναισθήματα μου. Αυτή αν κ έδειξε ότι αιφνιδιάζεται μου είπε με τη σειρά της ότι της αρέσω κι εγώ κ πως στην αρχή σκέφτηκε να κάνει κάτι μαζί μου αλλά κόλλησε στην ηλικία! Εδώ κ λίγο καιρό όπως μου είπε τα ξαναβρήκε με τον πρώην της για τον οποίο νιώθει πολλά όπως μου είπε και δεν είναι πλέον διαθέσιμη! Μου ζήτησε όμως να κρατήσουμε επαφή και μάλιστα μου είπε να της λέω και να βγαίνουμε ενώ κ στα μηνύματα της είναι πλέον πιο φιλική! Να σημειώσω εδώ ότι ο νυν της είναι σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς!
Το θέμα είναι ότι εγώ την σκέφτομαι συνέχεια, δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου και χαλιέμαι όλη τη μέρα σε βαθμό κατάθλιψης. Της είπα ότι θα σεβαστώ τη σχέση της κ δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα όμως είμαι πολύ μπερδεμένος. Δεν ξέρω αν πρέπει να την κυνηγήσω ή να εξαφανιστώ τελείως. Μπορεί κ να μου τα είπε ολα αυτά επειδή με συμπαθεί και δεν θέλει να με χάσει ούτε σαν φίλο ούτε σαν συνεργάτη (δουλεύουμε στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικά γραφεία). Με έχει μπερδέψει πολύ η συμπεριφορά της...
Να προσθέσω τέλος οτι μια φορά από τότε της ζήτησα να βγούμε όπως μου είπε αλλά εισέπραξα ένα διακριτικό όχι με το πρόσχημα της κούρασης!!!