Συνειδητοποιήσεις μετά απο βιασμό
Καλησπέρα
Καινούρια στο φόρουμ...
Νιώθω την ανάγκη να γράψω την δική μου σύνθετη ιστορία με ενα σύντομο post.
Πριν 3 βδομάδες βιάστηκα απο εναν "φίλο" 10 χρόνων και έναν άγνωστο. Μου έριξαν κάτι στο ποτό και δεν θυμάμαι λεπτομέριες.
Εχω αναφέρει λεπτομερώς το περιστατικό πάνω απο 15 φορές σε ψυχολόγους, ιατροδικαστές, αστυνομικούς, οικογένεια και φίλους. Οπότε θεωρώ περιττο να μπω σε λετπομέριες.
Οι 4-5 μέρες μετά το συμβάν ήταν τραγικές. Δε κοιμόμουνα, βρισκόμουνα σε μια διαρκής υπερένταση. Σιγά σιγά άρχισα να επανέρχομαι στο σώμα μου και να συνειδητοποιώ που βρίσκομαι.
Πριν μια βδομάδα εκανα μια προσπάθεια με μια φίλη να πάμε διακοπές. Οι οποίες διακόπηκαν νωρίτερα γιατί δεν άντεξα.
Δεν άντεχα να είμαι σε μία πανέμορφη παραλία και να βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια να φωτογραφίζουν τα μωράκια τους.
Πονάει να μη μπορείς να δεις την ομορφιά.
Μονη μου ευχαρίστηση το φαγητό. Συνειδητοποιώ οτι πάσχω απο συναισθηματική υπερφαγία και δε μπορώ να το σταματήσω.
Παράλληλα οι σκέψεις αυτοκτονίας επισκέπτονται το μυαλό μου κάθε 2-3 μέρες-αναλόγα με το πόσο αποσχολημένη είμαι.
Με σταματάει η εικόνα της αδερφής μου στη κηδεία μου. Θα της κατέστρεφε τη ζωή ο θάνατός μου, και θα κατηγορούσε τον εαυτό της.
Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν απο πάντα προβληματικές. Και τώρα είναι πιο δύσκολες απο ποτέ. Νιώθω οτι ποτέ δε θα μπορέσω να έχω μια υγιή σχέση με έναν άντρα. Και ώς ασπίδα, ασυνείδυτα, προσθέτω κιλά. Πήρα ήδη 4 σε 3 βδομάδες.
Συχνά βρίσκομαι σε ένα δίλημμα. Να τελειώσω όλον αυτόν το πόνο αποχαιρετώντας αυτή τη ζωή, Η να μείνω να το παλέψω, να σταθώ στα πόδια μου και ίσως βγώ κερδισμένη...?
Ευχαριστώ για το χρόνο που έδωσες για να διαβάσεις τις σκέψεις μου