Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις...
Καλησπέρα!
Επηρεάστηκα από το θέμα ενός άλλου μέλους γι' αυτό ανοίγω τώρα και δικό μου...αυτός είναι ο ένας λόγος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω κάποια συναισθήματα μου...
Ο άλλος λόγος είναι ότι όπως λέει κι ο τίτλος έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αντρική συμπεριφορά μιας και δεν με λες κι ιδιαίτερα έμπειρη...
Λόγω κάποιων άσχημων εμπειριών στο παρελθόν έχω σχηματίσει την άποψη ότι οι άντρες ως επί το πλείστον είναι βίαιοι και συγκεκριμένα ότι κυρίως σηκώνουν χέρι πολύ εύκολα αν τους νευριάσεις ή τους αντιμιλήσεις κι έπειτα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν το ότι κάποιες φορές μπορεί να μην θέλεις να έρθετε σ' επαφή και συνεπώς αφού φυσικά μπορούν θα σου την επιβάλλουν...
Αυτές οι σκέψεις με ταλαιπωρούν αρκετά σε βαθμό πολλές φορές να μην μπορώ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ανασφάλεια όταν σκέφτομαι την πιθανότητα μιας μελλοντικής σχέσης αλλά για την δυσκολία ύπνου φταίνε κι οι αναμνήσεις του παρελθόντος...επίσης φοβάμαι να μένω μόνη στο σπίτι τις νύχτες γιατί φοβάμαι ότι μπορεί κάποιος να μπει μέσα και να μου ξανακάνει κακό...και τέλος με εμποδίζουν από το να πλησιάζω το άλλο φύλο και να είμαι "ανοιχτή" απέναντι του μιας και φοβάμαι πολύ τους άντρες μετά απ' όσα έχουν συμβεί και με καταδικάζουν στη μοναξιά...οπότε πείτε μου τη γνώμη σας, έχω δίκιο που πιστεύω πως έχουν αυτή τη συμπεριφορά που με τρομάζει; Πείτε μου ειλικρινά σας παρακαλώ, θέλω να ξέρω την αλήθεια κι όχι να καθησυχαστώ και να μην ξέρω από που μου ήρθε πάλι στο μέλλον...αρκετά αφελής υπήρξα και το πλήρωσα...