:) Καλημερα
Ως νεο μελος στο φορουμ, ειπα να γραψω κ εγω τον πονο μου...
Βεβαια αυτα που θα γραψω απασχολουν παρα πολυ κοσμο, το γνωριζω, αλλα πρεπει καπου να τα πω κ αν ακουσω κ καποια γνωμη , θα με βοηθησει πιστευω αρκετα...
1. Ειμαι ανεργη αρκετο διαστημα με αποτελεσμα η ψυχολογια κ η τσεπη μου να εχουν πιασει πατο. Επισης δεν ειμαι σε ηλικια που ειναι ευκολο να βρω δουλεια....
2.Δεν εχω φιλους ( καποτε υπηρξα αρκετα κοινωνικη, με αποτελεσμα να εχω φιλους κ γνωστους ή εστω να θεωρω οτι αυτοι που ειχα ηταν φιλοι). Στην πορεια διαπιστωσα με απογοητευση, οτι δεν υπαρχουν φιλοι...ή απλα ο καθενας ασχολειται με τα δικα του προβληματα, ή δεν εχετε πλεον κοινο κωδικα επικοινωνιας κλπ.
3. Δεν εχω συντροφο , λογικα θα επρεπε το συντροφος να το γραψω ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ γιατι να εχεις απλα μια σχεση , που θα παραμυθιαζεσαι οτι ειναι συντροφος σωστος, μονο κ μονο για να μην εισαι μονη , ευχαριστω δεν θα παρω πλεον το εζησα τα τελευταια χρονια κ ελπιζω να πηρα το μαθημα μου.
Οπως καταλαβαινετε ολα αυτα ειναι ενα σουπερ πακετακι, για να στειλει καποιον αν οχι σε γιατρο, τουλαχιστον στο βουνο να βγαζει κραυγες , για να μην τρελαθει!! Προς το παρον γραφω εδω με την ελπιδα να εχω καποιες απαντησεις, αποψεις σας, στο τι μπορω να κανω για να βγω απο αυτο το τελμα.
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε απαντηση