ηλιοθεραπεια, θεραπεια της καταθλιψης με ηλιο!!!
Για μενα αλλα και για ολους εσας που εχετε καταθλιψη, εχετε δοκιμασει την ηλιοθεραπεια? και οταν λεω ηλιοθεραπεια δεν σημαινει να ειμαι απλως κατω απο το φως του ηλιου, επειδη παω απεναντι στο περιπτερο, ή επειδη περιμενω στην σταση το λεωφορειο.... Αλλα επιτηδες να καθομαι κατω να με βλεπει ο ηλιος!!! Με πονο σας ανακοινωνω, πως ολο το καλοκαιρι δεν εβαλα μπρος να βγω σε μια παραλια και να καθομαι στον ηλιο...οχι επειδη δεν το ηθελα αλλα επειδη δεν ημουν στην ψυχολογικη θεση!!! Τωρα μερικες μερες μετα το περας το καλοκαιριου, αισθανθηκα πως εχασα το πολυτιμοτερο αντιδοτο της καταθλιψης...Ηλιε μου και τρεις-ηλιε μου!!!! Αναμφισβητατα, η ηλιοθεραπεια (κοινως μαυρισμα) ειναι μια απο τις καταλληλοτερες θεραπειες για την καταθλιψη...Απορω πως δεν εχει ανοιχτει καποιο παρομοιο θρεντ που καποιος να συνιστα την ηλιοθεραπεια (καλο ειναι να υπαρχει και καποιο αντηλιακο για προστασια) ως θεραπεια της καταθλιψης...μα και η ιδια η λεξη, σε φωναζει πως θεραπευει!! Θα ηθελα να ακουσω γνωμες σας, πανω στο θεμα...