να το πω οτι πηγε να με φιλησει?
Γεια σας το προβλημα μου ειναι το εξης...
ενας φιλος μου γνωρισε μια κοπελα πριν 3μηνες αυτη κοντα στα 22...
απο τις πρωτες φορες που βγηκαμε μαζι..αυτη η κοπελα με κοιταζε πολυ εντονα...σε σημειο να νιώθω αβολα...πολλες φορες με κοιταζε για 1-2 λεπτα με ενα περιεργο βλεμα ,καπως σαν να βαριοτανε...
Δεν εδωσα σημασια...λεω ετσι θα κοιταει...και οποτε την ξαναεφερε μαζι μας παλι κοιταγε ............πριν δυο εβδομαδες ,και καθως πηγαινα για καφε..σε ενα στενο που εχει 5 καφετεριες μαζι...αυτη δουλευε εκει...και εγω πηγα λιγο ποιο διπλα,ετσι οπως μ ειδε που περναγα ,μ ελεγε να κατσω εκει π δουλευει..αλλα τις ειπα με περιμενουν ποιο κατω..και πριν παω να φυγω μου λεει να περασω απο την δουλεια της μολις σχολασει και να την παρω με το αμαξι να βγουμε....και εγω τις λεω για αυτες τις δουλειες ειναι το αγορι σου, οχι εγω...και μου λεει ΓΕΛΩΝΤΑΣ εγω ειμαι free δεν εχω δικο μου...Εκεινη την μερα ηξερα οτι ο φιλος μου δουλευει μεχρι αργα.....τις λεω οχι εχω δουλειες και φευγω...
πριν κατι μερες παμε στο μαγαζι που δουλευει βραδυ αυτη, μεγαλη παρεα...οπως χαιρετιομαστε ερχεται και μου λεει στο αυτι ...εισαι οτι ποιο σεξυ υπαρχει.....τελοσπαντων γελαω εγω...και δεν απανταω...
μετα απο λιγο ερχεται και αντι να παει να χορεψει με το αγορι της...ερχεται σε μενα και μου τρυβοταν παλι δεν δινω σημασια λεω τα κανει για να την σπασει στον φιλο μου....μετα απο λιγο παω στην μπαρα(ηταν μεγαλο μαγαζι και δεν φαινοταν το τραπεζι μας απο την μπαρα...δλδ οι αλλοι δεν βλεπανε)εμφανιζεται και αυτη ερχεται μπροστα μου τρυβοταν και χορευε και γυρναει ξαφνικα με πιανει με τα δυο της χερια στο κεφαλι και πλησιαζει να με φιλησει....αλλαζω γρηγορα κατευθυνση και φευγω απο την μπαρα.......μετα απο λιγο παω τουαλέτα και την βλεπω οπως παω να βγω στις αντρικες στην νηπτηρα,παω να φυγω και με πιανει απο το χερι...και παει να με ξαναφιλησει...την σπρωχνω και εφυγα....πηγα μετα στους φιλους μ και τους λεω παω κεντρο την κανω.....γτ αλλιως θα γινοταν σκηνικο.....
τωρα το θεμα μου ειναι να το πω στον φιλο μου η οχι?αυτος ειναι πολυ ερωτευμενος μαζι της...και εχουν κανει σχεση εδω και 1μιση μηνα....