Σχεση με μεγαλυτερη γυναικα.Εφικτο?
Γεια σας
Πριν 2 χρονια και κατι χωρισα ας πουμε απο την γυναικα της "ζωης μου".Απο οσες γυναικες ειχα γνωρισει,ερωτευτει η κανει σχεση...ηταν αυτη που ειχα ξεχωρισει οσο τιποτα αλλο στο μυαλο μου.Ειμασταν πολυ ερωτευμενοι,αγαπιομασταν ,αλλα απο δικο μου φταιξιμο χωρισαμε....Μετα τον χωρισμο γνωρισα παρα πολλες γυναικες αλλα περα απο ενθουσιασμο αρχικο δεν ενιωθα τιποτα αλλο...βγαιναμε ,σεξ και τελος μετα δεν το συνεχιζα...αλλα απρολαυτα μου αρεσε ολο το στορυ να γνωριζω συνεχεια καινουργιες κοπελες...ομως ολο αυτο το διαστημα ημουν ακομα στην πρωην μ ,αυτη σκεφτομουνα και σκεφτομαι ακομα...και σιγα σιγα αρχιζε να με προβληματιζει το γεγονος πως μετα απο τοσες γυναικες γτδεν νιωθω τιποτα για καμια? ......τι γινεται?δεν μπορω να ερωτευτω ξανα?
Ωσπου πριν μερικες εβδομαδες...σε ενα σημειο ας πουμε που παω...δουλευε εκει μια κοπελα...φαινοταν γυρω στα 30 ,πολυ ομορφη,ειχε ολα οσα θελω ,οταν σκεφτομαι την ιδανικη γυναικα....
Και αρχισαμε και μιλαγαμε...καθε φορα και απο λιγο...με ειχε πιασει ενας ενθουσιαμος......ωσπου μια μερα της προτεινα να βγουμε και δεχτηκε....βγηκαμε περασαμε πολυ ωραια...νομιζω οτι υπαρχει φοβερη χημεια αναμεσα μας.....αλλα τοτε δυστυχως εμαθα και την ηλικια της....με περναει 9 χρονια......πωπω επαθα σοκ...υπολογιζα γυρω στα 5 θα ειναι η διαφορα μαξιμουν.
Τελοςπαντων το θεμα ειναι οτι μιλαμε συνεχεια μεσω βαιμπερ τωρα...και εχει αρχισει και μου βγαζει πολυ γλυκα συναισθηματα αυτη η κοπελα.Νομιζω οτι την ερωτευομαι,μου αρεσει παρα πολυ...και ειμαι σιγουρος οτι και εγω της αρεσω...και το σαββατοκυριακο που θα βγουμε θα το προχωρησω και αλλο....
ΣΕ καμια περιπτωση δεν θελω να την χασω αυτην την κοπελα....
Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι...εχουμε μελλον μαζι?δεδομενου οτι ειναι τοσο μεγαλη?αυτη στην ηλικια της δεν θα θελει παιδια?
Θα μου πειτε ακομα δεν την εχεις πηδη**ι και λες για μελλον?
Ναι γτ την ερωτευομαι και δεν θελω και να την πληγωσω η να την ταλαιπωρησω.....
ΤΕλος παντων το γενικο ερωτημα ειναι υπαρχει περιπτωση να πετυχει κατι τετοιο?δλδ μια σχεση οοπου ο αντρας ειναι μικροτερος κατα πολυ?η να το παρατησω και να μην ξανασχοληθω?
Να σημειωσω αν εχει καμια σημασια.....πως αυτη ειναι ανεξαρτητη,εχει την δουλεια της,ποιο σπιτογατα απο οτι καταλαβα..
ενω εγω ειμαι το ακρος αντιθετο..δεν εχω δουλεια, ειμαι φοιτητης ,ζω ανευθυνα,και μ αρεσει να γλενταω καθημερινα...