Εξιδανικεύοντας έναν πλατωνικό έρωτα όλοι οι άλλοι μου φαίνονται λίγοι..!?!
Γειά σας και πάλι φίλοι μου ( λέω και πάλι επδ είμαι παλιά γνώριμη... ) Το θέμα το οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι σχετικό με το ποστ που είχα κάνει πριν μερικά χρονάκια από τον παλιό μου λογαριασμό ( πέρασε πολύς καιρός..!!). Θέλω να μιλήσω για ένα ερωτικό μου απωθημένο, αν δεν σας κάνει κόπο ρίξτε μια ματιά εδώ...https://www.e-psychology.gr/forum/th...A5%CE%95%CE%99
Λοιποον καταρχάς θ ήθελα ν σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας τότε, με βοήθησαν αρκετά..όμως θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κτ...το αγόρι το οποίο αναφέρω στο παραπάνω ποστ αποτελεί μεγάλο απωθημένο και τον σκεφτομαι συχνά πυκνά ακόμα κ σμρ παρόλο π έχουν περάσει 3 χρόνια!!! (μη με βρίσετε!! χΔ ) Με αυτόν δν μιλάμε ούτε παίζει ειναι σ αλλη σχεση κτ κ πιθανότατα δν ξέρει καν ότι τον σκέφτομαι!!!..Όμως ούτε εγώ έμεινα στάσιμη όλο αυτο το διάστημα.... 'Εκανα σχέση μ΄εναν αλλο άντρα πολύ κλ παιδί (η πρωτη μου σχέση..ο πρώτος π έκανα σεξ) κ χαίρομαι πλ γ όλη αυτή την εμπειρία όμως οφείλω ν αναφέρω ότι δν υπήρχε έρωτας,ενθουσιασμός κ παθος..( τουλάχιστον απ τη δική μ πλευρά ) ώστοσο υπήρχε τρυφερότητα κ δόσιμο κ έτσι η σχέση κράτησε για 1μιση χρόνο..τεσπα :p τον τελευταίο χρόνο π είμαι ελεύθερη έκανα κάποιες λίγες φάσεις κ θα μπορούσα ν πω ότι υπήρξαν κ 2 περιπτώσεις π δν με ενθουσίασαν κ τρομερά αλλά δν θα με χαλαγε γ κτ πιο σοβαρό..γεγονός π δν έτυχε για πολλόυς κ διάφορους λογους αλλα οκκ:p...) Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι το παλιό μου ερωτικό απωθημένο,τον πλατωνικό μου εφηβικό έρωτα.....το αγόρι δλδ π έγραψα στο ποστ..Και δν είναι ότι περνάει από τη σκέψη μ τώρα π είμαι ελεύθερη αλλά κ τότε που είχα σχέση με τον πρώην μου....:( Το ξέρω ότι ακούγεται εντελώς ηλίθιο, ότι φαίνομαι κολλημένη όμως νμζ ότι τον έχω εξιδανικεύσει!!..Σκέφτομαι το πρόσωπο του, τα μάτια του, την φωνή του .. ολόκληρη την αύρα του και γενικά το τί μου έβγαζε...Αυτό το άτομο μου δημιούργησε πλ έντονα την ανάγκη ν είμαι μαζί του,να είναι στη ζωη μου ,την επιθυμία να ανοιχτώ και ν έρθω κοντά του μου ξύπνησε τη φαντασία μου να ονειρεύομαι κτ κοινό μαζί του ....να λαχταρώ να τον πάρω μαζί μου και να φύγουμε μακριά κάπου οι δυό μας......Έχω εξιδανικεύσει τόσο αυτόν όσο και την έλξη που ένιωσα κ που δεν έχω νιώσει ξανά για κάποιον τόσο έντονα......τον έπλασα στ μυαλό μου σαν τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, να το κουβεντιάσω με κάποιον ( γτ το ν το πω σ κάποια φίλη οκκ τ έχω κάνει παλιότερα κ θ με πουν κολλημένη κ άδικο δν θ έχουν):D [B]Θέλετε ν μιλήσουμε γι αυτό ?? Ταυτίζεστε μαζί μου..? Υπήρχε ποτέ κάποιο πρόσωπο που ν νιώσατε πλ έλξη κ ταύτιση..?? που το ονειρευτήκατε σαν το πρόσωπο π θέλετε ν είστε μαζί αλλά αυτό το όνειρο δν έγινε ποτέ πραγματικότητα? Αν ναι τι κάνατε ? Τι πιστεύετε γι αυτούς τους εξιδανικευμένους πλατωνικούς έρωτες..? Γιατί υπάρχουν..? Πώς μπορούμε ν τους διαχειριστούμε? Τι πρεπει ν πάρουμε κ τι να αφήσουμε? Και γενικώς ότι αλλο θέλετε ν σχολιάσετε με μένα κ τη περίπτωση μου θ είμαι πλ χαρούμενη ν σας ακούσω.....Και κτ τελευταίο " ονείρευομαι συχνά τον έρωτα αλλά δν ξέρω αν είμαι έτοιμη..αν αντέχω να τον ζήσω..."!!!!!