Originally Posted by
girl1988
Καλησπέρα σε όλους!
Όπως λεει και ο τίτλος, θα αναφερθώ στην τσιγκουνιά και συγκεκριμένα στη σχέση μου μέσα. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν επιδιώκω να με κερνούν και ούτε το θεωρώ σωστό να επωμίζεται ο άλλος όλα τα έξοδα της σχέσης. Αν θελει να το κάνει από μόνος του, δικαίωμά του.
Όσον αφορά τη σχέση μου, εδώ και τρεις μήνες βγαίνω με ένα παιδί. Στο πρώτο μας ραντεβού με κέρασε και εκτοτε τα πληρώνουμε σχεδόν από μισά κάθε φορά. Πολύ συχνά κοιμόμαστε σπίτι μου και του μαγειρεύω να φάει κλπ. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν οτι τις προάλλες που έτυχε να μου κλέψουν το πορτοφόλι (με λεφτά, κάρτες και ταυτότητα) δεν έκανε την κίνηση ούτε καν να με ρωτήσει αν ήθελα να μου δανείσει κάποιο χρηματικό ποσό, μέχρι να μπορέσω να βγάλω χρήματα από την τράπεζα. Αρχικά μου έλεγε να βγούμε και όταν του έλεγα για νιοστή φορά ότι με έκλεψαν και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ μου έλεγε οκ ας κάτσουμε μέσα... Βρεθήκαμε, και φυσικά δεν κέρασε τίποτα απολύτως και με ρωτούσε τι έχει να πιούμε κλπ... (Υπόψιν πως εγώ είμαι άνεργη και παίρνω επίδομα κι αυτός κάνει δύο δουλειές.) Έχουν γίνει και σκηνικά όπου δίνω περισσότερα στις ταβέρνες και δεν κάνει κίνηση να μου δώσει τα ρέστα μου (5 ευρώ π.χ) ή τα βάζει όλα τα ρέστα στην τσέπη του.. Μικροπράγματα ίσως, αλλά απορώ καμιά φορά αν μπορείς να στηριχθείς σε ανθρώπους με τέτοια συμπεριφορά... Διότι μου ζήτησε και συγκατοικηση... Και εκεί φαντάζεστε τι θα γινόταν. Το πιο πιθανό να μέναμε στα σκοτάδια και χωρίς νερό, απλά για να τα κάνει μασουρια!
Κάθε άποψη δεκτή....