Originally Posted by
Mara.Z
καλα στο ασχετο δεν ειναι ευκολο να βγαινεις να κανεις γνωριμιες...
αλλα αυτος ο διαχωρισμος υπαρχει...και η προκαταληψη...
Γνωρισα προσφατα μια κοπελα στην ηλικια μου, μικροπαντρεμενη με 3 παιδια γυρω στα 10 πανω κατω. Δεν σπουδασε, σκορπιες δουλειες βρηκε κλπ. Με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενη, της λεω οχι, και με κοιταξε με ενα βλεμμα λυπησης σα να μου ελεγε κριμα...
Αυτο οσο να ειναι ενοχλει...
επειδη πηγαιναμε σε κοινη δραστηριοτητα, εγω θα γυριζα σπιτι και θα εβλεπα καμια ταινια το βραδυ, αυτη θα εβαζε στα παιδια να φανε, να πλυνει, να τα ετοιμασει για υπνο κλπ. Οσο να ειναι, οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες... η ζωη η δικη μου σε μια παντρεμενη με παιδια φαινεται σαν διακοπες στη Χαβαη...Για αυτο καπου λεω οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες, τα ενδιαφεροντα, τα θεματα προς συζητηση.
εσυ πχ θα λες οτι πας μια εκδρομη το σ/κ και η παντρεμενη με παιδι θα αναρωτιεται σε ποιο φαρμακειο εχει πιο φτηνο το βρεφικο γαλα...
Και οταν μεγαλωνουν τα παιδια, ειναι πιο δυσκολο γιατι αρχιζουν οι δραστηριοτητες...
ααα εγω τη στελνω μπαλετο.
ααα εγω το μικρο τον στελνω ποδοσφαιρο. Και να το τηλεφωνημα, γυρισατε απο το ποδοσφαιρο? εχω φαγητο στο ταψι στο ψυγειο, βαλτου να φαει, και μετα να κανει τα μαθηματα του...
ααα η μικρη κανει ιδιαιτερα γερμανικα, ή κολυμβηση...
Θεματα συζητησης? φαγητο, παιδια, και λεφτα! τιποτα αλλο.
Και αν βγαινεις σαββατο βραδυ για φαγητο ή ποτο... εε βεβαια, αφου δεν εχεις παιδια, ξοδευεις τα λεφτα σου αλλου...δηλαδη την ακους κι απο πανω...
Και ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο καταληγεις να ξενερωνεις...