Γραφω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε τις αποψεις μας πανω στην εμπιστοσυνη στα δυο φύλα, για την ζηλεια στις σχεσεις, και οτι αλλο θελετε πανω σε αυτο.
Printable View
Γραφω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε τις αποψεις μας πανω στην εμπιστοσυνη στα δυο φύλα, για την ζηλεια στις σχεσεις, και οτι αλλο θελετε πανω σε αυτο.
ωραίο θέμα...!!! θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το νιώθω από τώρα :P
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τόση απιστία που υπάρχει.......Όταν κάποιος ή κάποια έχει υποφέρει σε προηγούμενες σχέσεις λογικό είναι να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του/της και για να την κερδίσει η νυν σχέση δεν πρέπει να κάνει το παραμικρό αλλιώς πάει το πουλάκι πέταξε και το λέω μεταφορικά μην πάει ο νους σας στο πονηρό.......
Συμφωνω σε αυτό. Η εμπιστοσυνη κερδίζεται δεν χαριζεται. Αλλα πρεπει να κερδιζεται. Αν ο αλλος την αξιζει πρεπει να του την δινεις, εστω και λιγη. Να εχει μια ανταμοιβη τελος παντων η αγαπη του. Και αν καποιος/καποια εχει καει απο μια αλλη σχεση, ειναι λογικο να ειναι λιγο καχυποπτος αλλα να μην πληρωσει την νυφη για τον αλλον. Δεν γίνεται αλλος να μαμαει και αλλος να πληρωνει.
Δεν λεω να τον εμπιστευτει απο την πρωτη μερα αλλα να μην τον βαζει και φυλακη σαν καταδικος.
νιωσε λιγο.... :)
https://www.youtube.com/watch?v=xbJX21R4hN4
Παιδιά, θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη ξεκινάει από τον ίδιο μας τον εαυτό. Όσο καλύτερα δομημένη είναι μία προσωπικότητα, όσο πιο ασφαλής νιώθει κανείς με τον εαυτό του, τόσο πιο εύκολα ανοίγεται και εμπιστεύται τους γύρω του. Αφορά, κατά πολύ το θέμα της αυτοεκτίμησης, το πόσο ικανός νιώθει κανείς. Πέρα από αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο τα βιώματα και οι εμπειρίες του καθενός... Όταν βάλεσαι από παντού και συνεχώς και η προδοσία από οποίονδήποτε άνθρωπο που αγαπάς είναι πανταχού παρούσα, αυτό σαφώς δυσχεραίνει την κατάσταση. Δεν θα υπολογίσω καθόλου τον παράγοντα των ψυχικών διαταραχών, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι ακόμη πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Συνοπτικά, θέλω να πω πως όσο περισσότερο πληγώνεσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι ανθρώπους. Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα με το συναίσθημα της ζήλειας, (όχι ότι δεν το έχω νίωσει), διότι ξέρω πως είναι μια καθαρή ένδειξη της ανασφάλειας και του φόβου.
Δεν εμπιστευεσαι ουτε τον κωλο σου.
Η εμπιστοσυνη κερδιζεται!
Τωρα για να κανεις σχεση με καποιον-α σημαινει οτι τον εμπιστευεσαι. Αν τωρα αυτος τα κανει μανταρα στο θεμα εμπιστοσυνη, η αποψη μου ειναι οτι δινεις 1-2-3 ευκαιριες και ΤΕΛΟΣ!!
πλακα-πλακα το εχω ακουσει αυτο να λεγεται απο ανθρωπους αμορφωτους και λαϊκους... οτι ακομα και ο ....... μπορει να σε εκθεσει οταν εισαι με αλλους...
Απλα μην φτασουμε στο αλλο ακρο να υποπτευομαστε τους παντες και να καταληξουμε παρανοικοι, να φοβομαστε το παραμικρο. Θελει μια ισορροπια ολο αυτο.
Όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι........ γενικά χάνεται η αθωότητα και τον απέναντί σου τον βλέπεις και κουβαλάς όλες τις εμπειρίες και τις προκαταλήψεις σου που φτιάχνουν ένα τοιχο να σε προστατέψουν....γκρεμίζεται ο τοίχος σιγά σιγά αν ο άλλος είναι άξιος εμπιστοσύνης? Η καλύτερα να μην υπαρχει καθόλου και να είσαι αγνός και ας τρως τα μούτρα σου ? ...........