Καλησπερα σας,
Τα τελευταία χρόνια παλεύω με το τέρας της κατάθλιψης. φέτος λοιπόν αποφάσισα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και να απογαλακτιστώ από το πατρικό μου σπίτι, μένοντας μόνος. Δυστυχώς λόγω απειρίας αλλα και των γνωστών εξωγενών παραγόντων της κρίσης (πχ οικονομικό) βλέπω το τέρας να φουντώνει πάλι. Να μη με αφήνει να χαρώ τίποτα, ενώ στην ουσία τα έχω όλα (πλην της ψυχικής μου υγείας). Πνίγομαι με το παραμικρό, βλέπω την αρνητική πλευρά των πραγμάτω. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια αλλά ξανακύλησα, και μια από τις προτεινόμενες θεραπείες είναι αυτή με αντικαταθλιπτικά. Να σημειώσω πως το άγχος μου κάνει πάρτυ, είμαι με βενζοδιαζεπίνες τους τελευτάιους 3 μήνες, τις οποίες κατάφερα και τις μείωσα στο ελάχιστο δυνατόν. Όμως είμαι αρνητικός στα φάρμακα, παρότι έπαιρνα και παλαιότερα. Ο γιατρός μου μου είπε πως αν βλέπω αρνητικά τα φάρμακα, δε θα βοηθηθώ στην ουσία. Προσπαθώ να βρω τη ρίζα του κακού, να το βγάλω μια και καλή, αλλά νιώθω ανίκανος. Βέβαια οι άλλοι γύρω μου με αναφέρουν ως αδύναμο παρά ανίκανο. Στο καθημερινό μενού: εκνευρισμός, αδυναμία, κούραση (και σωματική λόγω αυξημένου ωραρίου εργασίας), έλλειψη ενδιαφέροντος, αυπνίες, ταχυκαρδίες, εγρήγορση
Είχα την ανάγκη να τα πω κάπου, γιαυτό και μιλάω εδώ. Ευχαριστώ όσους τα διαβάσουν