Ναι ειχα και γω προβλημα με παληκαραδες... Ως τη τριτη Γυμνασιου. Στο λυκειο δεν αντιμετωπισα προβλημα ουτε στη σχολή. Αλλα ως τοτε που ειχα, το προβλημα ηταν εντονο. Ενας μου ειχε κανει τη ζωη ΚΟΛΑΣΗ στην Α Γυμνασιου. Ολο με κοροιδευε, με πειραζε και με μειωνε. Ηταν οτι χειροτερο μου ειχε συμβει. Ηταν τριετης στην Α γυμνασιου - δυο χρονια μεγαλυτερος μου και ολο με απειλουσε... Δεν με χτυπησε ποτε αλλα ο φοβος οτι θα με χτυπήσει ηταν σε μενα πολυ εντονος και με εκανε να ειμαι χαλια. Μου δημιουργησε φοβια - φοβομουν να παω στο σχολειο. Ευτυχως ξαναμεινε και παρατησε το σχολειο και στη β γυμνασιου απαλλάχθηκα από αυτον. Ειχα επίσης προβλημα με αλλους παληκαραδες στο φροντιστηριο Αγγλικών. Ηταν μεγαλυτεροι μου και με κοροιδευαν και με μειωναν και αυτοι. Δεν μπορουσα να κανω τιποτα ηταν μεγαλόσωμοι και γω μικροσωμος και δεν μπορουσα να τους επιβληθω με τα χερια. Ποτε δεν ημουν φιλοπολεμος τυπος εξαλλου. Με το που ηρθα Αθηνα από επαρχια που ημουν και πηγα λυκειο, εχοντας στο μυαλο τις οδυνηρες εμπειριες από το Γυμνασιο και τα Αγγλικα νομιζα οτι στην Αθηνα τα πράγματα θα ηταν χειροτερα. Νομιζα στην Αθηνα ολοι ειναι αληταραδες και θα με φανε ζωντανο. Τελικα δεν αντιμετωπισα προβλήματα με <<μπουληδες>> στην Αθηνα εκτος από κατι ασημαντα ψιλοπεριστατικα. Παρολα αυτα ειχα το φοβο για αρκετο καιρο. Ουτε στη σχολη αντιμετωπισα προβλημα ευτυχως. Θυμαμαι κατα καιρους αυτα που πέρασα στο Γυμνασιο και αισθανομαι καπως. Αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι ηταν πιο δυνατοι και μεγαλόσωμοι από μενα... Τωρα πλέον ολα αυτα ειναι αναμνηση αλλα στην πολη που τελειωσα δημοτικο, γυμνασιο εχω να πάω 10 χρονια από τοτε που έφυγα. Ενας λογος ειναι οτι υποσυνειδητα φοβαμαι ακομα μηπως πετυχω κανεναν από εκεινους που με κοροιδευαν...