Originally Posted by
archangel
Γεια σας παιδια.
Χρόνια πολλα και καλη χρονια σε όλους.
Για όσους δεν ξερουν ειμαι χωρις σχεση εως τα 29 μου χρονια. Πριν 1 μηνα γνωρισα επιτελους μια κοπελα.
Δεν εχουμε βγει ραντεβου ΑΚΟΜΑ. μου εχει ακυρωσει τρια. Μολις τωρα μου ακυρωσε το σημερινο.
Στο πρωτο ηταν στις 4 του μηνα αλλα αρρωστησε. Μου ελεγε και ξαναελεγε πως δεν ειναι καλα κλπ μεχρι που τις ειπα να το αφησουμε μεχρι να γινει καλα. Την παρασκευη που περασε οπου μου το ακυρωσε γτ πεθανε η γιαγια της και το κανονισαμε για σημερα. Σημερα η μερα μου ηταν σκατα. εκανα και μια ζημια στο σπιτι, και ημουν στεναχωρεμενος και της το ειπα για να με κανει να νιωσω καλυτερα...... και με εκναε να νιωσω ακομα πιο χαλια. μου είπε να το ακυρωσουμε αφου δεν ειμαι καλα, και πως οταν βρεθουμε θα παμε κατευθειαν ξενοδοχειο και οτι δεν πειραζει και αλλες τετοιες μαλ@κιες. Της ελεγα πως θελω να βρεθουμε αλλα αυτη συνεχιζε να μου λεει αυτα.
Που ειπε να βρεθουμε στο επομενο ρεπο μου που είναι αυτην την πεμπτη ή την αλλη τεταρτη και μαντεψτε πια μερα διάλεξε.....
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!
Δεν γουσταρει μαλλον και απλως το καθυστερει................ ειμαι τελειως ηλιθιος που πιστεψα πως της αρεσα!!!!