Ακούσιος εγκλεισμός ή ποινική δίωξη του πατέρα μου;
Γεια σας!Ειμαι 17 χρονων και ζω με την 12χρονη αδερφή μου, τον θειο και την θεια μου και τα παιδακια τους,τον παππου μου και δυστυχως με τον βαριά ψυχικα αρρωστο πατερα μου,καθοτι η μανα μου εχει πεθανει εδω και 3 χρονια απο καρκινο.Δυστυχως η ζωη μου οπως και των υπολοιπων ειναι πολυ δυσκολη εξαιτιας του πατερα μου.Ανεκαθεν ηταν δυσκολη διοτι ειχε καταθλιψη και επινε και ηταν επιθετικος προς ολους και κυριως προς την μητερα μου.Το τελευταιο διαστημα όμως τα πραγματα εχουν φτασει στα ακρα.Πινει συνεχεια αλλα εχει παραλληλα και την ψυχικη του παθηση που τον κανει χειροτερα.Ειναι επιθετικος με χτυπαει αρκετες φορες(στο παρελθον ακομη χειροτερα που λογω ηλικιας δεν μπορουσα να αντιδρασω) αλλα κυριως μου επιτιθεται με ψυχολογικη βια με μειωνει ακομη και μπροστα σε κοσμο που καταλογιζει ευθυνες για τα παντα ακομη κκαι για τον θανατο της μανας μου,εκτος αυτου πολλες φορες τα βαζει και με την μικρη μου αδερφη .Οσον αφορα την βια γενικοτερα συνηθιζει να πεταει και αντικειμενα με στοχο αυτον που θελει.Εχει πει απειλες για ολους εμενα συγκεκριμενα οτι θα με σκοτωσει με 15 μαχαιριες κ.α αλλα δεν εμεινε μονο σε αυτα εχει βγαλει μαχαιρι εναντιον μου πολλες φορες ευτυχως καταφερα να ξεφυγω ολες.Εχει χαρακωθει επισης ελαφρως με μαχαιρι στο χερι του.Ολοι μας εχουν πει οτι ειναι αρρωστος και θελει αναλογη αντιμετωπιση δηλαδη κλεισιμο παρα την θεληση του.Λοιπον,πριν απο 1 μηνα ο παππους μου πηγε στον εισαγγελεα και εκανε αιτηση η οποια εγραφε προς εξεταση,τον πηγανε στο τοπικο νοσοκομειο εδω στην Αρτα αλλα οι γιατροι τον κρατησαν μονο 4 μερες και του ειπαν οτι δεν εχει τιποτα(ο ιδιος στο προσφατο παρελθον ειχε παει με την θεληση του στο Αιγηνιτειο αλλα σηκωθηκε και έφυγε).Δυστυχως παρολα αυτα και τις συστασεις που του εχουν δοθει η κατασταση μερα με την μερα παει στο χειροτερο και φοβαμαι για την ζωη μου οπως και για τους υπολοιπους.Θελω να βρεθει μια λυση εδω και τωρα αλλοι λενε ακουσιο εγκλεισμο και αλλοι ποινικη διωξη για κακοποίηση.Τι μπορω να κανω;πειτε μου γιατι ειναι ζητημα ζωης και θανατου οο ανθρωπος ειναι πολυ επικινδυνος και μονο εγω το καταλαβαινω καλα αυτο. Οποιος μπορει ας μου προτείνει μια λυση!!!