Originally Posted by
marsad
Καλησπέρα.. . Χθες έχασα τον αγαπημένο μου γατούλη (του κτύπησε ένα αμάξι στο κεφάλι έξω από το σπίτι, όταν είχε βγει για λίγο έξω). Είμαι πραγματικά χάλια και νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Νιώθω λες και έχασα έναν δικό μου άνθρωπο και νιώθω ότι αυτό το πράγμα θα με τρελάνει.. Το είχα από την ημέρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε μέσα στο σπίτι, το λάτρευα, πέρναγα όλο το χρόνο μου μαζί του, ήταν συνέχεια μαζί μου, κοιμόμασταν και μαζί. Πραγματικά δεν ξέρω τι χρειάζεται να κάνω για να νιώσω καλύτερα, ούτε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να απαλύνει όλο αυτό που νιώθω :( Το ξέρω ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα στο κόσμο, το ξέρω ότι σίγουρα είναι χειρότερο να χάνεις τους γονεις σου, τον άντρα σου κλπ αλλά δεν είναι θέμα σύγκρισης πιστεύω.. Άλλος πόνος ο ένας κι άλλος ο άλλος. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω ένα τεράστιο κενό και δεν ξέρω πότε και αν θα νιώσω καλύτερα :( Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή πονάω πολύ και κλαίω συνέχεια, το σκέφτομαι συνέχεια το γατάκι, μου λείπει αφόρητα..