ειναι κατι που με απασχολει χρονια και με αφηνει οταν ειμαι σε επεισοδιο που με κανει να απομονωνομαι απο ολους.οταν δεν ειμαι ομως σε επεισοδιο με πιανει αυτη η επιθυμια του να κανω μια σχεση.
φιλους δεν εχω εδω που μενω.μονο αθηνα.
μου εχει λειψει η συντροφικοτητα.τοσο απο φιλους οσο και απο μια σχεση.ξερω ειναι νωρις γιατι τωρα βγαινω απο επεισοδιο 15 μηνων.και τωρα που ειμαι λιγο καλυτερα εδω και μερικες μερες το σκεφτομαι.
ξερω πως το solian εχει πειραξει τις ορμονες μου και ισως και για αυτο να χανω αυτην επιθυμια για σεξ κλπ για μεγαλο διαστημα.
αλλα μου λειπει αυτο το να σε νοιαζεται καποιος, να σε νοιαζει και σενα, η τρυφεροτητα, η ενταση, το παθος, ο ερωτας.μου εχει λειψει αυτη η τρελα που ειναι ο ερωτας.
ομως πως να βρω καποιον αφου δεν εχω δικτυωσεις με ανθρωπους ωστε να γνωριστουμε με καποιον? και αν γνωριζα καποιον θα επρεπε να του μιλησω για την ψυχωση καποια στιγμη?φοβαμαι πως αυτο θα τον εδιωχνε.
εχω δοκιμασει στο παρελθον να δικτυωθω μεσα απο δραστηριοτητες αλλα τιποτα, πουθενα νεοι ανθρωποι.πηγαινα ορειβασια, πηγαινα σε προγραμμα του δημου αλλα τιποτα.
η ψυχωση μου παιρνει αυτην την επιθυμια.κι αν ξανακανω επεισοδιο τι θα γινει?
οι γιατροι και οι ψυχολογοι μου λενε πως ξερουν περιπτωσεις που και δουλευουν και εχουν κανει οικογενεια αλλα εμενα ακομα και μια απλη σχεση μου φαινεται βουνο να ανταποκριθω σε ολα αυτα που συνεπαγεται αλλα το θελω πολυ.
ειναι εφικτο λετε?
εσεις εχετε κανει σχεσεις?κι αν ναι καταφερατε να ανταποκριθειτε?φοβαμαι πως θα αγχωνομουν πολυ και πως θα ξαναεκανα επεισοδιο.αλλα ισως και ο ερωτας με εκανε να ξεχασω το κομματι της ψυχωσης.ισως με συνεπαιρνε.
ορεξη για σεξ δεν πολυεχω αλλα ωρες ωρες θα το ηθελα.
νιωθω σαν πρωτακι στο θεμα της σχεσης ενω παλιοτερα ειχα 2 σχεσεις η μια 3 χρονια και η αλλη 4 χρονια και διαφορες μικροσχεσουλες.
ολα σταματησαν ομως πριν 2.5-3 χρονια.μετα το τελευταια συντομη σχεση που ειχα με ενα παιδι στη 2η νοσηλεια μου η οποια κυλουσε ομορφα αλλα οταν καναμε σεξ πανικοβληθηκα οτι θα αρχιζαν να περιπλεονται τα πραγματα και το σταματησα την επομενη μερα μετα το σεξ.
ειναι εφικτη η σχεση μαζι με την ψυχωση?
εχω αγχος οτι δε θα μπορω να ανταποκριθω αν προεκυπτε κατι.
με ενδιαφερει περισσοτερο η συντροφικοτητα και μετα το σεξ.
δε θελω λογια παρηγοριας.την αληθεια θελω