καλησπερα παιδια
εχω να πω κατι ευχαριστο αυτη τη φορα!
περασα 1 επεισοδιακι πριν 2 εβδομαδες που κρατησε 10-11 μερες.τις πρωτες 4 μερες ημουν χαμενη στον κοσμο μου.εμφανιστηκε για 1η φορα μια 3η φωνη η οποια μου ελεγε οτι ημουν ο Μεσσιας και οτι επρεπε να σωσω τον κοσμο και μου ελεγε πως θα γινει η τελικη κριση του κοσμου.οι αλλες 2 φωνες οι παλιες μου ελεγαν οτι εχω ερθει να κατασρεψω τον κοσμο.γενικα δεν ειχα επικοινωνια με το περιβαλλον.δεν καταλαβαινα τιποτα.
με παροτρυνση της ψυχολογου σταματησα το διαβασμα για 2 μερες.δε δεχομουν τιποτα.τιποτα δε μου αλλαζε τη γνωμη.την 4η μερα επεσα παρα πολυ κυριως λογω του αγχους και του φοβου μου για το ποσο θα διαρκεσει.μεχρι το Φλεβαρη ειχα κλεισει 15 μηνες επεισοδιου.
την 5η-6η μερα αρχισα μετα απο πιεση να λεω τι σκεφτομαι σε εναν φιλο μου στο τηλεφωνο αφου τον προειδοπιησα πως δε θα δεχτω να ακουσω για αλλη μια φορα οτι ηταν της φαντασιας μου.απο την 6η μερα αρχισα δειλα δειλα να σκεφτομαι..ποια εισαι εσυ που νομιζεις οτι ο Μεσσιας? γιατι εσυ? οι φωνη μου ελεγε να βγω με ενα χαρτονι στο δρομο που θα εγραφε "μετανοειτε".αν ημουν Αθηνα θα το ειχα μαλλον κανει.εδω στην πολη μου φοβηθηκα οτι θα το μαθαιναν οι δικοι μου και θα γινοταν χαμος μιας και δε με καταλαβαινουν.
μετα αρχισα να γελαω με την ολη κατασταση με τη βοηθεια του φιλου αυτου.το διακομωδουσα.μετα αφησα τις φωνες να υπαρχουν και προσπαθησα να μη δινω σημασια και στρωθηκα στο διαβασμα που με εκανε να ξεχνιεμαι.
2 εβδομαδες πλεον μετα πολυ αραια και που μεσα στη μερα θα εχω αυτην την πεποιθηση του Μεσσια αλλα προσπαθω να την αγνοω και να συνεχιζω οτι κανω.
αρνηθηκα επισης να παρω περισσοτερο aloperidin.
η ψυχολογος ειπε οτι ηταν καλο που ακουσα μια φωνη η οποια δε με κατηγορουσε για τιποτα και μου ελεγε κατι "θετικο" σε υπερβολικο βεβαια βαθμο.μου ειπε οτι ανταποκρινομαι στη θεραπεια.
αυτη ειναι η 1η μου νικη.δεν εχω ξεπερασει αλλη φορα μονη μου επεισοδιο!
ξερεε κι εσεις καμια σκεψη/κολπο που σας κανει να βγειτε απο 1 επεισοδιο ή βασιζεστε μονο στα φαρμακα για να καλυτερευσετε?