ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? SOOOOS ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Τον τελευταίο καιρό πιστεύω ότι έχω ΣΚΠ. Δηλαδή το πιστεύω τόσο πολύ, έχω σωματοποιημένα συμπτώματα, τεσπά είμαι χάλια. Έκανα μαγνητικές σε εγκέφαλο αυχένα, πήγα σε νευρολόγους μου ειπαν ότι αν και η μαγνητική με αυχένα δε δειξει κάτι να βάλω στοπ και να στραφώ σε ψυχίατρο. Έκλεισα σήμερα ραντεβού με έναν ψυχίατρο, με τον οποίο δεν είχα καμία μα καμία χημεία. Με ξεπέταξε σε 20 λεπτά, μου είπε να αυξήσω δόση στο σεροξάτ σε 40άρι (έπαιρνα επί 7 χρόνια 20αρι, το έχω ψιλοκόψει θα το αρχίσω ξανά εντατικά) καθώς και xanax 0,50 για ώρα ανάγκης και μου είπε ότι θα με δει σε 10 μέρες.Ένοιωσα πάρα πολύ άβολα, πραγματικά δεν υπήρχε καμία επαφή, δυστυχώς. Ρε παιδιά, ας μου πεί κάποιος που ίσως γνωρίζει 1) Στην ΙΨΔ (με την οποία έχω διαγνωσθεί παλαιόθεν), η ιδεοληψία μπορεί να εμφανίζεται και με τη μορφή υποχονδρίασης? 2) Το σεροξάτ, τι φάση? Θέλω να πω, ότι έπειτα από 7 χρόνια αποκλείεται να μη με πιάνει πλέον? Δε θέλω να καταντήσω να παίρνω 60 και 80 mg , γιατί κάποια στιγμή ούτε αυτά δε θα με πιάνουν...3)...Και στην τελική, γιατί να μην είναι ΣκΠ? Αααααα κοντεύω να τρελαθώ....