Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο
Το πρόβλημά μου είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεται στον τίτλο.
Προσπαθώ όσο μπορώ περισσότερο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Αυτό που για άλλους είναι παιχνιδάκι, για μένα είναι ακατόρθωτο.
Περνώ πολύ δύσκολα, και βάζω τα κλάματα μόνος στο σπίτι μου.
Παρακολουθώ αισθηματικές ταινίες, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να βιώσω τον έρωτα μέσα από τις φανταστικές ζωές των άλλων.
Έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, και εκτιμώ το ότι μου έδωσε άμεσες συμβουλές για να λύσω το πρόβλημά μου. Αρχικά τσεκάρισε αν είμαι επαρκής σαν προσωπικότητα, και ικανός για να γνωρίσω άλλους ανθρώπους. Μου πρότεινε να γραφτώ σε σχολή χορού και διάφορες άλλες ομάδες, που δίνει την ευκαιρία ανθρώπων να γνωρίζονται μεταξύ τους. Επιπλέον γράφτηκα σε site γνωριμιών, και συμμετείχα σε όποια σχετική εκδήλωση έβρισκα. Τα αποτελέσματα ήταν πρακτικώς μηδενικά.
Από φίλους, οι λιγοστές απόπειρες γνωριμίας ήταν τραγικές. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, και δεν νιώθω κανέναν ρατσισμό για τους αναπήρους ανθρώπους, αλλά... καταλαβαίνετε.
Θέλω να γνωρίσω κάποια που να αγαπώ και να μ'αγαπά, και αν αυτό κάποια στιγμή μπορεί να οδηγήσει και σε οικογένεια. Είναι τόσο ακραίο αυτό που ζητώ;
Ο λόγος που γράφω όλα τα παραπάνω δεν είναι σε καμιά περίπτωση για να κλαφτώ, αλλά πραγματικά για να βρω λύση στο πρόβλημά μου.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Οτιδήποτε.