Πώς σας αντιμετώπισαν οι δικοί σας άνθρωποι όταν τους χρειαστήκατε στα δύσκολα?
Πολλοί απο εμάς εδώ λόγο των ψυχολογικών προβλημάτων μας ζήσαμε ή ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις εώς τραγικές.
Η δική μου περίπτωση όπως έχω αναφέρει είναι γεμάτη απο υπερβολές..
Η δική μου περιπέτεια υγείας μου κόστισε τους φίλους και την οικογένειά μου και σχεδόν κανείς δεν μου στάθηκε όπως θα ήθελα ή έστω όσο θα περίμενα..κανείς βασικά δεν το είδε σαν πρόβλημα υγείας αλλά απλά σαν πρόβλημα που τους δημιουργούσε και σε εκείνους πρόβλημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρώ ένα τρόπο να φύγω απο τον τόπο μου και να ζήσω κάπου αλλού να κάνω μια νέα αρχή γιατί νιώθω οτι εδώ δεν με κρατάει κανείς και τίποτα πλέον. Έχω στιγματιστεί σε όλους και δεν έχω και καμία διάθεση να επανασυνδεθώ με τους ανθρώπους που στην ανάγκη το έβαλαν στα πόδια και με αυτούς που με εκμεταλλεύτηκαν εστω και αν καποιοι απο αυτούς είναι το ίδιο μου το αίμα. Αποδείχθηκαν πόσο ψεύτικοι οι περισσότεροι απο αυτούς και κάποιοι τώρα που είμαι καλύτερα και έχασα και τα κιλά κάνουν προσπάθειες να επανασυνδεθούν μαζί μου αλλά όσο και αν τους αγάπησα αυτούς τους ανθρώπους τόσο πολύ τους μίσησα για την αδιαφορία τους, τις προσβολές, την άσχημη συμπεριφορά τους, την εκμετάλλευση και την ψευτιά τους.
Το μίσος με βοηθάει να αντικαταστήσω τον πόνο και την απογοήτευση γιατί όσο στεναχωριόμουν με έπερνε όλο και περισσότερο απο κάτω. Άνθρωποι που τους αγάπησα με όλη μου την ψυχή και ήμουν πάντα δίπλα τους και τους έχω βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε.. και όταν ζήτησα εγώ αγάπη πείρα τα @@@ μου.. Κάθε μέρα παλεύω να το βγάλω απο το μυαλό μου, να σταματήσω να νοιάζομαι γι αυτό και να σταματήσω να με πονάει αλλά όσο ναναι ειναι μεγάλος καημός.
Βέβαια υπάρχει και ένα καλο στην υπόθεση οτι μετά απο αυτή την περιπέτεια κατάλαβα ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι. Απλά δεν περίμενα να είναι αυτά τα συγκεκριμένα άτομα. Πίστευα οτι σε ένα πρόβλημα υγείας αν μη τι άλλο θα ήταν δίπλα μου αλλά βλέπετε τα ψυχολογικά προβλήματα δεν τα αντιλαμβάνονται σαν προβλήματα υγείας..
Εσας που αντιμετοπίσατε ή αντιμετοπίζετε κάποια "σοβαρή" ψυχολογική διαταραχή ή που πέρνατε κάποια χάπια που σας έβγαζαν άσχημες παρενέργειες και συμπεριφορές.. πώς σας αντιμετόπισε ή σας αντιμετοπίζει το περιβάλλον σας?
Εσείς που αφήσατε τις δουλειές σας όταν την ξαναζητήσατε σας δέχτηκαν πάλι πίσω? χρειάστηκε κάποιος απο εσάς να αλλάξει τόπο?
ευχαριστώ για τον χρόνο σας..