Ερωτεύτηκα την φίλη μου (SOS)
Γεια σας παδια πρωτη φορα γρφω σε φορουμ και δεν ειχα σκοπο να το κανω αν δεν ειχα ένα τοσο σοβαρο προβλημα. Καταρχην ειμαι 19 ετων και ειμαι φοιτητης στην Αθηνα ,οσον αφορα τα χαρακτηριστηκα μου θα ελεγα οτι δεν ειμαι και πολυ ομορφος, ομως ειμαι αρκετα ρομαντικος και συναισθηματικος ανθρωπος και εχω και πολυ χιουμορ, κατι που με βοηθαει να αντιμετωπιζω με οσο το δυνατον πιο ανωδυνο τροπο τα προβληματα. Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα, πριν απο δυο μηνες περιπου ερωτευτηκα κεραυνοβολα μια κοπελα που σπουδαζει και αυτη εδω αλλα σε διαφορετικη σχολη, ειμαστε απο το ιδιο χωριο την ξερω απο μικρο παιδακι, ομως στο σχολειο δεν καναμε και πολλη παρεα, καλυτερα την γνωρισα στην 3η Λυκειου οπου πηγαιναμε μαζι φροντιστηριο. Οφειλω να ομολογησω πως την ειχα ερωτευτει και παλιοτερα για ενα διαστημα αλλα σε καμια περιπτωση στον βαθμο που την εχω ερωτευτει τωρα. Η συγκεκριμενη ειναι μια παρα πολυ καλη κοπελα και απο θεμα χαρακτηρα και απο θεμα ομορφιας και παντοτε την ειχα σε υπερμετρη εκτιμιση. Πριν απο δυο μηνες περιπου λοιπον την ξαναερωτευτηκα χωρις ομως να γνωριζω τι επροκειτο να παθω στην συνεχεια.
Ειμαστε μια παρεα 4 ατομων παλιων συμμαθητων που σπουδαζουμε Αθηνα και βρισκομαστε συχνα πυκνα για καφε εγω, ο κολλητος μου, η συγκεκριμενη κοπελα, και μια αλλη φιλη μας. Μια μερα λιοπον που ειχαμε βγει για καφε, λογο του οτι πιασαμε συζητηση για θεματα σχεσεις και ρομαντισμου, για καποιο λογο την ερωτευτηκα ξανα. Απο τοτε ηθελα παρα πολυ να βγουμε οι δυο μας για καφε για να την γνωρισω πολυ καλυτερα και να καταλαβω τον τροπο σκεψης της. Της ελεγα λοιπον συχνα να βγουμε αλλα παντα τυχαινε κατι απροοπτο και το ακυρωναμε. Λιγες μερες πριν λοιπον επειτελους καταφεραμε και βγηκαμε για καφε οι δυο μας και οφειλω να πω πως εξεπλαγην για αυτα που εμαθα για αυτην. Πρωτη φορα συναντω καποια στην ζωη μου που ταιριαζουμε τοσο πολυ, σαν δυο σταγονες νερο που λεμε και δεν νομιζω να ξανασυναντησω στην ζωη μου ανθρωπο που να ταιριαζω τοσο πολυ. Αυτο που καταλαβα ομως για αυτην ειναι οτι κατα 95% με βλεπει μονο σαν φιλο. Προχθες λοιπον ξαναβγηκαμε ολοι μαζι για καφε και εκει κατακαβα οτι της αρεσει ο κολλητος μου, το ειχα καταλαβει απο περυσι αλλα δεν ημουν σιγουρος, τωρα λοιπον σιγουρευτηκα.
Πραγματικα εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω δεν εχω ξανανοιωσει ποτε ετσι για μια κοπελα, εχω αρρωστησει, απο την στιγμη που καταλαβα οτι της αρεσει ο κολλητος μου κοντευω να τρελαθω δεν αντεχω αυτον τον πονο επειδη την αγαπω πραγματικα και δεν θελω να χαθει απο την ζωη μου, εχουμε εξαιρετικη χημεια και θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα μαζι, εγω απο την μερια μου θα εκανα τα παντα για αυτην γιατι το αξιζει. Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο δεν μπορω να ηρεμησω ουτε στιγμη, την σκεφτομαι συνεχεια και σταζει αιμα η καρδια μου, θα ηθελα να της το πω αλλα φοβαμαι την απορριψη και ακομα χειροτερα μην την χασω και απο φιλη και τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν νομιζω να την ξαναδω γιατι θα δουλευει, γι αυτο και να ηθελα να το πω δεν θα εχω την ευκαιρια, αλλα δεν μπορω να το κραταω αλλο μεσα μου με πνιγει, δεν μπορω να κανω τιποτα μεσα στην μερα γιατι δεν φευγει στιγμη απο το μυαλο μου και εχω χασει από καιρο τον υπνο μου.
Συγνωμη καταρχην για το μεγαλο κειμενο μου, δεν θα αποφασιζα να γραψω αν δεν ηταν τοσο σοβαρη η κατασταση. Πραγματικα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το τι να κανω, αν θα πρεπει να της εξομολογηθω τα συναισθηματα μου γι αυτην ή αν όχι. Σας παρακαλω μην με αγνοησετε, επειδη εχω ερωτευτει κι άλλες φορες ξερω ότι αυτό που νιωθω τωρα δεν είναι απλα ενας ενθουσιασμος ουτε κατι το παροδικο, γνωριζω καλα τον εαυτο μου και ξερω ποτε ερωτευομαι πραγματικα και ποτε όχι και αυτην την φορα νομιζω ότι γνωρισα τον ερωτα της ζωης μου χωρις να θελω να υπερβαλω, γιατι την αγαπω πραγματικα με ολο μου το είναι. Σας ευχαριστω εκ των προταιρων για τον χρονο σας και θα περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας.