Καλημέρα σε ολους!!
Ειμαι 24 ετων και πριν 2 χρονια γνωρισα εναν ανθρωπο 17 χρονια μεγαλυτερο μου.Εκεινος ειναι τωρα 41 .Δεν του φαινοταν και ουτε εκεινος καταλαβε οτι ειμαι τοσο νεα.γνωριστηκαμε στην υπηρεσια του που ημουν πελατισσα και μετα απο 2-3 μηνες μου ειπε οτι με βλεπει ερωτικα και οτι θα ηθελε να με ζητσηει απο τους γονεις μου αφου με βλεπει σοβαρα και υπαρχει και αυτη η διαφορα ηλικιας αλλα ξερει οτι ειμαι μικρη και να γινουμε εστω φιλοι.μιλουσαμε συχνα απο την πλευρα μου φιλικα ,αν και ο ιδιος μου ειχε πει οτι δνε με βλεπει ετσι αλλα για χαρη μου θα καναμε παρεα μονο ως φιλοι και μετα απο 8 μηνες περιπου ηρθαμε κοντα.ξεκινησαμε κατι σαν σχεση ,χωρις ομως να προχωρησει παρακατω παρα μονο φιλια,αγκαλιες καθως μου ειπε εξαρχης οτι δεν θα ηθελε κατι τετοιο πριν τον γαμο και με σεβαστηκε απολυτα.σταδιακα αρχισε να τον απασχολει η διαφορα ηλικιας μας και ξαφνικα αρχισε να απομακρυνεται.μετα απο αρκετο καιρο και υπο πιεση δικη μου ,μου αποκλαυψε οτι προπαθησε με καποια αλλη αλλα ειχαν προβληματα γιατι δεν τους εβγαινε.η ελξη μας και η αγνη αγαπη μεταξυ μας ειναι πολυ ισχυρη και ξαφνικα φετος τον χειμωνα ''γυρισε ξανα'' .αρχισε να φερεται οπως παλια και να με διεκδικει ξανα χωρις να ειναι ξεκαθαρο ομως το που βαινουμε αφου φοβαται οτι θα με ''αδικησει '' ,θα στερηθω στιγμες λογω της διαφορας μας.μεταξυ σοβαρου και αστειου υποννοει οτι υπαρχει ενδεχομενο να δημιουργησουμε μαζι οικογενεια.Παροτι πληγωθηκα με την συμπεριφορα του περσι,ποτε δνε σταματησα να τον αγαπαω ,το ιδιο και εκεινος και κανεις μας δνε μπορει να προχωρησει αλλου.
Τι λετε?οποια γνωμη ειναι ευπροσδεκτη και ειλικρινα θελω τις αποψεις σας