Ζηλια,ανασφαλεια..τι πραγαμτικα δεν ξερω
Καλημερα παιδια...ειμαι νεος εδω στο forum και θα ηθελα πραγαμτικα να βρω μια ακρη
Τους τελευταιους 7 μηνες εχω γνωρισει μια κοπελα 32 ετων,εγω ειμαι 48. Αρχισαμε να βγαινουμε και απο την αρχη ειπαμε οτι ΟΚ...η διαφορα ηλικας ειναι πολυ μεγαλη και θα ηταν δυσκολο να γινει κατι πιο σοβαρο μεταξυ μας...γαμος κτλ. Ειναι ελευθερη,ειχε καποιες ατυχιες στο παρελθον,αποτυχυμενους αρραβωνες κτλ.Ελευθερος ειμαι και γω.
Μου αρεσε λοιπον και της αρεσω και γω οποτε ειχαμε μεγαλη ελξη και προχωρισαμε κανονικα και στο σεξουαλικο το οποιο μας βγαινει παρα πολυ καλο...το απολαμβανουμε.
Τι γινεται τωρα...απο την αρχη μεσα απο συζητησεις ειπαμε ΟΚ...γουσταρουμε το σεξ και μας αρεσει αλλα ας εχουμε μια πιο ελευθερη σχεση,δλδ οχι δεσμευσεις οχι ελεχγους,οχι τι εκανες,που πηγες,με ποιον βγηκες,τι ωρα γυρισες κτλ...ενα ειδους γνωριμιας δλδ με μονο σκοπο το σεξ και οταν βαινουμε να περναμε καλα και οταν μπορουμε σε 1 η 2 βδομαδες ξαναβρισκομαστε κτλ.
Εδω τωρα θελω την βοηθεια σας και αν εχει καποιος μια ιδεα να μου πει τι γινεται...κατι εχω στο μυαλο μου αλλα θελω να ακουσω ετσι και 2-3 αλλες γνωμες...
Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει μια αλλαγη στην συμπεριφορα της..τι εννοω..με παιρνει τα βραδια....11-11.30..ενω αυτο δεν γινοταν παλια..να μου πει οτι ειναι εξω και παει για ποτο (εγω ποτε δεν το εχω κανει αυτο)
Με εχει φαει να της πω που θα παω διακοπες τωρα τον Αυγουστο...εγω ξερω αλλα δεν της λεω,ρωταει συνεχεια...εκεινη θα παει Λευκαδα btw.
Τσεκαρει καθε μερα ποτε εχω συνδεθει τελευταια φορα στο viber και την επομενη θα με παρει τηλ πχ και αφου μιλησουμε και πουμε τα διαφορα...πεταει την ερωτηση -τι εκανες μεχρι τοσο αργα ξυπνιος,γιατι σε ειδα στο viber οτι ησουν Online κτλ.
Αυτα ειναι δυο τρια πραγματακια που αντε να πεις δεν ειναι κατι σημαντικο...ομως τιποτα απο αυτα δεν εχω κανει εγω...εγω ουτε ρωταω τι κανει,που βγαινει,με ποιον,τι ωρα γυρναει,που θα πει διακοπες...τιποτα τιποτα...
Μου δινει πληροφοριες που ενω εχουμε πει οτι δεν χρειαζονται...μιας και ειμαστε στο ελευθερο να κανει ο καθενας οτι θελει...εκεινη επιμενει καθε βραδυ σχεδον να χτυαπει τηλ και να μου λεει οτι θα βγει,και οτι θα γυρισει πρωι...και ξενυχτησα...και βγηκα κτλ...η πλακα ειναι οτι οσες φορες με εχει παρει...τις περισσοτερες ειμαι εξω και γω...αλλα δεν την εχω παρει να της πω οτι θα βγω πχ.
Τι στο καλο συμβαινει...αν εχετε καποια ιδεα θα χαρω να την συζητησουμε.
Sorry για το μεγαλο κειμενο...ελπιζω να μην βαρεθειτε να το διαβαστε..