Ο σύντροφός μου μιλά συνεχώς για τις παλιές του κατακτήσεις
Καλησπέρα!!
Θα ήθελα να μοιραστώ με κάποιον ένα θέμα από την σχέση μου που με πνίγει.
Είμαι με τον σύντροφο μου 3.6 χρόνια.Εγώ είμαι 25 κ αυτός 31.
Ο σύντροφος μου είναι πιο εξωστρεφής άνθρωπος και του αρέσει πολύ να δείχνεται στους άλλους. Από την αρχή της σχέσης μας μοιραζόταν πολλές λεπτομέρειες από τις προηγούμενες σχέσεις του, είτε ήταν σχέσεις μιας βραδιάς είτε σχέσεις χρόνων. Έλεγε πολλά,πράγματα που θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρει ο τωρινός σύντροφος σου για τα παλιά. Του ζήτησα ευγενικά αρχικά να σταματήσει,μετά το απαίτησα με άσχημο τρόπο και με πολλούς τσακωμούς και εκδηλώσεις ζήλιας. Εγώ δεν μοιράζομαι κάτι από τα παλιά,θεωρω οτι ειναι κατι αυστηρα προσωπικο και μονο να τον πληγωσω θα καταφερνα. Ανέφερε και εκθιαζε όλες τις άλλες για όλες τους τιις χαρες. Εμένα συνήθως με μειώνει και προσπαθεί να μου επιβάλλει τα θέλω του. Το κάνει ακόμα,απλά σε μικρότερο βαθμό ή χωρίς να τις κατονομάσει. Κρατάει όλες τις φωτο τους και τα σημειώματα τους. Με κάνει και νιώθω θυμό. Το γεγονός Ότι είχε τόσο έντονη ερωτική ζωή και τόσες γυναίκες με αηδιάζει. Νιώθω ότι με πάει πολύ πίσω αυτό συναισθηματικά. Είναι δυνατόν να είναι τώρα διαφορετικός σε αυτή τη σχέση του? Δεν τον εμπιστεύομαι και αυτό το βγαίνει στην επιφάνεια σε κάθε μας διαφωνία,όσο μικρή και αν είναι.