Originally Posted by
icecream
καλησπέρα
γράφω στο φόρουμ μετά από πολύ καιρό γιατί έχω φτάσει σε αδιέξοδο..
κατ αρχήν να πω ότι σε λίγες μέρες έχω κλείσει ραντεβού με ψυχίατρο αλλά εάν μου βρει κάτι σοβαρό θα πάρω κι άλλες γνώμες... είναι ο μόνος στο δημόσιο και δεν άκουσα πολύ καλά λόγια..
έχω κατάθλιψη εδώ και αρκετό καιρό, που ξεκίνησε από την εφηβία μου (διαγνωσμένη), διατηρήθηκε σε ήπιο βαθμό μέχρι την εγκυμοσύνη μου.
Όταν ο γιος μου ήταν 40 ημερών βρεθήκαμε σε πλοίο που βούλιαζε, και τρομάξαμε πάρα πολύ.
μετά ο σύζυγός μου έφυγε για σπουδές και έμεινα μόνη με τον μπέμπη για 2 χρόνια... Να μην τα πολυλογώ πιστεύω πέρασα επιλόχιο, ευτυχώς οι προσπάθειες που κάναμε απέδωσαν και οικονομικά ορθοποδήσαμε, και ερχόμαστε στο φέτος...
Όπου τελειώνοντας το δεύτερο πανεπιστήμιό μου και με το σύζυγό μου μακρυά, ζορίστηκα πάρα πολύ.. Από τη μία είχα τρελό άγχος για να τελειώσω, και από την άλλη στεναχωριόμουν γιατί μου έλειπε πολύ ο άντρας μου..
Μετά την εξεταστική πήγα στο νησί που μένει η γιαγιά μου για διακοπές όπου πέρασα χάλια (ενδεικτικά θα αναφέρω ότι χτύπησαν το γιο μου επειδή ήταν ζωηρός, πράγμα που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ) και επίσης αγχώθηκα πάρα πολύ στο καράβι. και στο πήγαινε και στο έλα..
Αυτή νομίζω ήταν και η χαριστική βολή. από τότε παθαίνω συνεχώς κρίσεις πανικού. πνίγομαι, έχω ταχυκαρδίες, νιώθω ότι πεθαίνω, ότι χάνω τον εαυτό μου και το μυαλό μου... είμαι συνεχώς πεσμένη, όλη μέρα πίνω βάλσαμοχορτο και μελισσόχορτο για να το ελέγξω αλλά μόλις πιω μισό ποτήρι μπύρα ή φάω λίγη σοκολάτα κατ ευθείαν αρχίζει και πάλι.... έχω τρομάξει πάρα πολύ δε μου έχει ξανατύχει κάτι τόσο έντονο. φοβάμαι μην είναι κάτι σοβαρό.
Επίσης οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ έντονες με καυγάδες και έντονα συναισθήματα, και φοβάμαι μη μου βγάλει καμιά μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας κτλ...