Ο καρδιολόγος με έστειλε στον ψυχίατρο...
Αγαπημένοι μου φίλοι....
Οι περισσότεροι ξέρετε ότι πριν από δυο και κάτι χρόνια, έχασα τη μαμά μου εντελώς ξαφνικά και πολύ νέα, (η μαμά, εγώ κοντεύω να κλείσω τα εκατό έτσι όπως νιώθω).
Ο λόγος που μπήκα εδώ ήταν για να εκφράσω το πρόβλημα ...έκφρασης στο πένθος.
Για να μη σας κουράζω, προσπαθώ τόσο καιρό να ζω "φυσιολογικά" , καταπιέζοντας τυχόν ξεσπάσματα τα οποία δυστυχώς δεν απέφυγα.
Ως αποτέλεσμα ήρθε το άσθμα και τα δερματικά μου.
Πριν τρεις εβδομάδες έχασα τον θείο μου, όντας άρρωστος και ταλαιπωρημένος.
Πριν ακόμη συνέλθω από αυτό, η καλύτερη μου φίλη χάνει τον αδελφό της από ανακοπή στον ύπνο του μόλις...39 χρονών!
Έναν άνθρωπο που μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και δεν θέλω να σας μπουκώνω με τις στιγμές που έζησα πριν δυο εβδομάδες.
Τις τελευταίες μέρες λοιπόν με έπιασαν κάτι πόνοι περίεργοι, κάτι συμπτώματα που μου θύμιζαν τη μαμά και άλλα ευχάριστα.
Έτσι...πήγα σήμερα στον καρδιολόγο.
Ο άνθρωπος γέλαγε μια ώρα όταν του είπα ότι μάλλον έπαθα έμφραγμα το Σαββατοκύριακο, (να σημειώσω ότι εγώ αν δεν πέσω κάτω, σε γιατρό δεν πάω!)-και άρχισε να μου κάνει καρδιογραφήματα, υπέρηχους και διάφορα άλλα ευχάριστα.
Αφού μου είπε ότι δεν έχω τίποτα, με διαβεβαίωσε ότι ακόμη και τα πνευμόνια μου-που έχουν άσθμα-είναι μια χαρά.
Προφανώς, επειδή με είδε νευρική και παρατήρησε διάρορα δερματικά-παρόλο που είναι ελάχιστα-μου σύστησε ένα φίλο του ψυχίατρο!
Προσέξτε, όχι ψυχολόγο, ψυχίατρο....
Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μου δώσει φάρμακα, αλλά κάπου πρέπει λέει να μιλήσω.
Ποιος;
Εγώ!
Που έχω τόσους φίλους, που μιλάω εδώ μαζί σας κάθε μέρα, που η δουλειά μου έχει σχέση με την έκφραση.....
Θα ήμουν ευγνώμων αν διάβαζα την άποψη σας.....