ανόητο κόλλημα ή όχι? - τί να κάνω ?
Καλησπέρα. Είμαι 21 χρονών. Διάβασα αρκετά παρόμοια θέματα με το δικό μου σε αυτή την ενότητα, αλλά είπα να παραθέσω και το δικό μου, γιατί και εγώ πλέον δεν ξέρω τί να κάνω. . . Έχω σχέση, εδώ και 8-9 μήνες. . . Η κοπέλα μου είχε πολύ έντονο και δραστήριο σεξουαλικό παρελθόν, σε τρομερή αντίθεση με το δικό μου. Δεν μπορώ να πω πως το γεγονός αυτό μου άρεζε, αλλά ούτε και πρόβλημα είχα. Το πρόβλημά μου άρχισε και μένα όταν μου είπε για το τρίο με 2 άντρες που είχε δοκιμάσει. Με πείραξε τόσο πολύ που έμαθα τα πάντα για τη φάση... Ξαφνικά αυτό δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου με τίποτα. . .Πιστεύω ο καθένας μας θα ξενέρωνε να φαντάζεται το σύντροφό του ( άντρας ή γυναίκα ) σε σεξουαλικές σκηνές με οποιοδήποτε πρώην. Το πρόβλημά όμως εδώ είναι πως δεν είναι παροδική η φαντασίωσή μου αυτή, αλλά μονίμως κολλημένη στο μυαλό μου . . . Και γνωρίζω ότι δέχτηκε την πρόσκλησή τους , χωρίς καν να τους έχει δει, τον ένα τουλάχιστον. Ήθελε απλά να πάρει την εμπειρία , γι'αυτό λέει. Μετά το μετάνιωσε και δεν ήθελε να ξαναβρεθούν.. Δεν κατακρίνω το γεγονός ρε παιδιά, η κοπέλα έκανε κάτι που γούσταρε και καλά έκανε και δεν είχε κολλήματα να το κάνει, γιατί να την κρεμάσω ? Η λογική μου αυτό λέει. . . Τα συναισθήματά μου όμως όχι. . . Να σημειώσω πως τα πηγαίναμε τέλεια και επίσης ότι είναι πάρα πολύ σωστή απέναντί μου και γενικώς έτσι πως ονειρευόμουνα τη σχέση μου. . . Η αλήθεια είναι όμως ότι, το γεγονός αυτό μου χάλασε όλη την ωραία εικόνα που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου για αυτή . . . Να σημειώσω επίσης ότι το ταλαιπώρησα στο μυαλό μου τόσο πολύ , που 2 φορές της είπα να χωρίσουμε, και για να νιώσω καλύτερα εγώ αλλά και να μην την ταλαιπωρώ άλλο με τη συμπεριφορά μου. . Δεν μπόρεσα να μείνω πάνω από 2 εβδομάδες μακριά της. . Ρε παιδιά , στη λογική μου το έχω δικαιολογήσει : <<Ήθελε να πάρει την εμπειρία, το γούσταρε, ήθελε να το δοκιμάσει, κακό δεν είναι ! και γω στη θέση της το ίδιο θα έκανα! Οπότε γιατί να χαλιέμαι? >> , και έτσι πολλές φορές είπα να το αφήσω πίσω μου.
Έλα όμως που δεν α κατάφερα ποτέ. . Νιώθω πολλές φορές ότι έχω συνδέσει πλέον το όνομά της , την ύπαρξή της και τη μορφή της με το γεγονός και τις σκηνές αυτές . . . Και όποτε και να βρεθούμε, ή να μιλήσουμε ή οτιδήποτε, εγώ στο μυαλό μου έχω αυτό και τρελαίνομαι . . . Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά δεν ξέρω, έτσι το έχω δεχτεί . . .
Με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό , δώστε μου κάποια λύση να το βγάλω από το μυαλό μου , αν υπάρχει . .. Γιατί φοβάμαι πολύ ότι είμαι σε αδιέξοδο . . . :(