Originally Posted by
GeorgeGr1
Miliνa μου δεν θα σου χαιδεψω τ αυτια, κακο θα σου κανω. Απο τα γραφομενα σου και απο αλλα θεματα που εριξα μια ματια, κατι επεξεργαζεσαι λαθος στο θεμα σχεσης και προσεγγισης αυτης. Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι η εντυπωση που εχουν για σενα οι αντρες του περιγυρου σου, χωρις καν να εχουν κανει τιποτα μαζι σου, ειναι η εντυπωση της καριολιτσας, του ψεκαζω σκουπιζω και φευγω, του μακρια απο αυτη κανα που...ο και δρομο. Ψιλοαθελα σου το κανεις αλλα οι αντρες τα πιανουν αυτα με μια ματια. Εχουν ακουσει οτι εισαι ευκολακι, το νοιωθουν οτι ψαχνεις απεγνωσμενα για αντρα. Κανει μπαμ πως να στο πω αλλιως? Εισαι ο μαγνητης του αντρα του πηδαω σε φτυνω και γελαω.
Εγω θα σε συμβουλεψω το αντιθετο, να μην βιαστεις να πας μπροστα και να ρωτησεις γυναικες εδω μεσα που ξεκινησαν με την ιδια λανθασμενη οπτικη, με τι ψυχολογικα κατεληξαν.
Το νου σου γιατι εισαι μικρο κοριτσι ακομη, μην ψαχνεις το φανταστικο ιδανικο προτυπο αντρα, δεν θα το βρεις, κανε σχεση με καποιο παιδι που δεν θα σε αποθεωσει στο πρωτο δευτερολεπτο και ουτε θα πιεσει για σεξ. Θα το καταλαβεις ποιος θα ειναι γιατι θα ξενερωσεις λιγο. Δεν θα σου κανει εξ αρχης αυτο το κλικ να νοιωσεις βασίλισσα σαν αυτους που θα σου ριξουν ενα δυο και την επομενη που θα τους παρεις τηλ θα αναφωνησουν ωωωχ το ξεκολακι.
Δεν ξερω τι να κανεις και πως, ειλικρινα, παντως σου ευχομαι να το βρεις να πανε ολα καλα και προσεχε.