Originally Posted by
pavlosla
εγω ειμουν δυσλεκτικος και υπερκινητικος και ελαφρυα δυσλαλια, οι γονεις μου δεν με πηγαν πουθενα..... τα προβληματα μου τα αντιμετωπιζαν με ξηλιες, και κοροειδια, και οτι ειμαι τεμπελης...... δεν ειχα καμια βοηθεια σχολεια απο κανεναν , καποιοι καθηγητες μου με κοροειδευαν και γελουσαν μαζι μου, ειχα βρηση αρκετους, μεγαλωσα και θεωρουμουν ταραχοποιο στοιχειο ενω απλα ειμουν δυσλεκτικος και υπερκινητικος.... 18 χρονων εγραφα λαθος το ονομα μου καποιες φορες, επισησ μπερδευα γραμματα, ειχα προβληματικη συνταξη εκοβα γραμματα και συλλαβες....... λοιπων διαβαζα καθε μερα ολη μερα...... περασα απο της πανελαδικες σε πανεπηστημειο, τοτε εμαθα απο τη τηλεοραση οτι ειμαι δυσλεκτικος και μπωρο να τα κανω προφορικα............. πιστοποιησα 24χρονων τη δυσλεξια μου πηγα και τελειωσα τη σχολη την οποια την ειχα παρατηση γιατι δεν αντεχα αλλα γραπτα διαγωνισματα, αποφοιτησα 30 χρονων, ταυτοχρονα εκανα θεραπεια για καταθλιψη...... και τωρα ειμαι ανεργος 6 χρονια και επαθα ψυχωση εδω και 4 χρονια και ειμαι σε θεραπεια....... μια χαρα τους βρισκω τους γονεις σου εκαναν οτι μπορουσαν.......... φυσικα αν με ειχαν εξεταση στης πανελαδικες προφορικα θα ειμουν στο πολυτεχνειο που ηθελα και οχι στο μικρο πανεπηστημειο που περασα......η διαφορα στα γραπτα με τα προφορικα ηταν τεραστια, γραπτα επιανα τη βαση και προφορικα αριστουχος........ εεε και τωρα καθομαι ανεργος στο σπιτι τον γονιων μου που ελαφρως τους σιχαινομαι...... και κανω υπομονη........
για να καταλαβεται μια μερα πριν πιστοποιηθω για δυσλεξια ο πατερας μου μου ελεγε πηγαινε να πιστοποησεις οτι εισαι ηλιθιος και η μανα μου μου εβαζε της φωνες και με ελεγε ντεμπελη και οτι θελω να γλιτωσο διαβασμα................... γενικως ειμαι αναγκασμενος να ζω σε ενα σπιτι που τους σιχαινομαι.........