Γεια σας.Ειμαι 24 χρονων και τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια φοβια οτι ειμαι γκει.Θα ήθελα να πω την ιστορία μου ώστε να είναι όσο το δυνατον καλυτερη εικόνα.
Μια ζωή έκανα παρέα με αγόρια,οι ενασχολήσεις μου ήταν το ποδοσφαιρο τα γηπεδο τα βιντεοπαιχνιδια κλπ.Πρωτη σεξουαλικη εμπειρια ειχα στα 15 μου και μεχρι πριν κανα 2 βδομάδες έκανα τουλάχιστον 2-3 φορές την βδομάδα σεξ.Είχα στη ζωη μου 4 5 κοπέλες και πάντα μου άρεσαν.Η μόνη σκέψη που είχα με άντρες είτε βλέποντας πορνο είτε στην κανονική ζωη είναι οτι πχ αυτός ή ο άλλος φαίνεται πιο αντρας απο εμένα και θα ήθελα και εγω να είμαι έτσι.Πάντα επισης είχα αγχος με τον εαυτο μου αν το κανω καλα,αν εχω προσοντα αν ειμαι καλος γενικοτερα.Στο σημείο αυτο θέλω να αναφέρω κατι άλλο που νομίζω έχει σχέση.
Πριν περιπου 1μιση 2 χρονια πέθανε η γιαγια μου που ειχα πολυ καλη σχεση απο καρκίνο και λίγο πιο μετά διαγνώστηκε ο πατέρας μου και μπήκαμε σε ενα τρυπάκι οικογενειακως να το αντιμετωπίσουμε.Οταν αντιμετωπίστηκε σχετικά καλά με έπιασε μια τρομακτικη φοβια οτι έχω καρκινο.Οταν λεω τρομακτική εννοω να σκέφτομαι όλη μέρα οτι έχω καρκίνο,σαν να προσπαθω να με πείσω για αυτο,να μην κοιμαμαι καλα,να νιωθω ενα τεραστιο βαρος μεσα μου,δεν ετρωγα καλα κλπ.Πως σχετίζεται αυτο με το πρόβλημα μου?
Και τώρα νιώθω ακριβώς το ίδιο για το θέμα που ανέφαρα..Σκέφτομαι όλη μερα οτι ισως ειμαι γκει,βάζω τον ευατό μου σε δοκιμασίες για το αν ειμαι γκει σαν πάλι να προσπαθώ να με πείσω οτι το έχω.
Ξέχασα να αναφέρω οτι με μια απο τις κοπέλες ειχα σχεση 4 χρόνια και όταν χώρισα συνέχιζα να κάνω σεξ μαζί της ενω αυτη είχε βρει άλλον...όλο αυτο με έπνιγε..το σταμάτησα πριν κανα 2 εβδομάδες
Τωρα νιωθω ενα τεραστιο βαρος στο στηθος μου,πάλι δεν κοιμάμαι καλα απο το αγχος,παλι δεν τρωω καλα
Τι συμβαίνει?πιστεύετε οτι είμαι γκει?Μέσα στο κεφάλι μου θεωρώ οτι πάλι έχω αυτο οπως με τον καρκίνο μόνο που τώρα έχω άλλη φοβια..αλλά μερικές φορές αμφιβάλλω για το τι γίνετε πραγματικά.