Καλησπέρα! Σήμερα παίρνω τη πρώτη δόση του φαρμάκου αυτού σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού μου. Κάποιος να έχει εμπειρία απ το συγκεκριμένο φάρμακο;
Printable View
Καλησπέρα! Σήμερα παίρνω τη πρώτη δόση του φαρμάκου αυτού σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού μου. Κάποιος να έχει εμπειρία απ το συγκεκριμένο φάρμακο;
πρωτη φορα το ακουω, κοιτα να κανεις και ενα αθλημα ταυτοχρονα..... που να το κανεις σε ανοικτο χωρο ο ηλιος ειναι αντικαταθλιπτικος
Καινουριο ssri ειναι, παρτο να μας πεις κι εμας ...................ταχω παρει ολα .....και κατεληξα στο βαλσαμοχορτο ....
Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση! Νιώθω πολύ πεσμένη
Γενοσημο είναι;
Μακ, κανένα δεν σε πιανει; Υπάρχουν μετά τα τρικυκλικα και ηλεκτροσπασμοθθεραπεια νομιζω μέτα?
Όχι! Δεν είναι γενόσημο αλλά ήρθε πρόσφατα στην αγορά
Κανενα δεν μεπιασε .......μονο το αναφρανιλ το τρικυκλικο με πιανει καπως , ουτε ΜΑΟ , ηλεκτροτετοια δεν κανω ........ασε , καλυτερα να ξεκοψω εντελως απο τα χημικα ............δεν ξερεις τι ζημιες μπορουν να κανουν μακροπροθεσμα , το βαλσαμοχοτρο ειναι για πιο λαιτ κτθλψεις ......
ωραιο νικ νειμ το happy person .......
Επειδη θυμαμαι επαιρνες αρκετα χρόνια , τίποτα δεν εκαναν ε?
μου φαινεται περιεργο που δε πιανοουν σε μερικους και ασχημο.
Προσωπικα δε ξερω τι θα εκανα αν δε με επιαναν :O
Το βαλσαμοχορτο ειναι βοτανο;
ναι βοτανο, ανυοκαταθλιπτικο μαρια
Το δοκίμασα, αλλά με έκανε να νιώθω χειρότερα
Ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει
Αυτο το βριντελιξ μου το προτεινε και μενα ο γιατρος μου υστερα απο δεκαδες χαπια π δοκιμασα..με λεει ειναι καινουριο χαπι και οτι μπορει να δουλεψει..αλλα δεν το πηρα
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Το μπριτελιξ με πιανει μια χαρα , ειναι το μονο που δεν εχει παρατραγουδα στο σεξ ...........10mg παιρνω , το θεωρω προς το παρον καλο φαρμακο , αν υπαρχει καλο φαρμακο , που δεν υπαρχει , παντως παρενεργειες δεν εχει , πλην καποιας ανακατωσουρας στο στομαχι ......παιρνω και που και που και κανα βαλσαμοχορτο .....τουρλου τουρλου στυλ .....
Καλησπερα για πες για το φαρμακο αυτο και γω βαλσαμοχορτο παιρνω αλλα δεν βλεπω βελτιωση και με ειπε ο γιατρος μ να δοκιμασουμε το brintelix και λεω να τ δοκιμασω μπας και δω σωτηρια αλλα αυτη η παρενεργεια τν φοβαμαο πολυ τν μειωμενη σεξουαλικη διαθεση..δεν τν θελω καθολου
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App